En sterk tittel og påstand, dette, men likefullt sann i mange henseender. For i Norge er journalistikkens grunnregler suspendert. Og politisk opposisjon i realiteten destruert. Med myndigheter som påtvinger oss NRK betalt over skatteseddelen, enten vi vil eller ikke. Som klubber ned og/eller velger ikke å rapportere opposisjonelle, modige stemmer. Mye likt Pravda i det kommunistiske Sovjet. Men heldigvis på document.no den 04.12.2020 hadde Michal Rachel Suissa kronikken «NRK anses ikke reparerbar», hvor hun rettmessig tok ordet i sin munn. Hun konkluderte enkelt og greit, problemet befinner seg på politisk nivå, som inkluderer selveste statsministeren, samt i NRKs ledelse. Selv konstaterer jeg NRK-ledelsen utilgivelig ensidig og venstreside- og anti-Israel ensrettende. Og som tillater medarbeidere å fremføre direkte, bevisst løgn. Dersom jeg skulle eksemplifisere ved kun én sak, er det hetse-kampanjen i fire år nå mot Trump, amerikanernes, ikke vår president. Vår eneste kapable militære forsvarer.

Men Suissa konsentrerte seg som vanlig om de holdninger som i diverse forkledninger fremdyrkes gjennom NRK og andre mot den jødiske staten. Hvilket medfører uheldige feilaktige, antisemittiske oppfatninger i det norske folket. Jeg besøkte selv Israel i fjor og reiste på kryss og tvers en ukes tid med en svensk kvinne som vår guide. Det gjør meg ingenlunde til noen ekspert, men jeg var imponert over hva landet er blitt til. Det til tross for hat og motarbeidelse fra flere av nabolandene, inkludert Norge, som ukritisk har holdt med de terroriserende palestinerne, hvis ledere har gjort seg rent privat til mangemillionærer på norsk og annen «bistand». Men flere araberstater har nå fått mer enn nok av det korrupte palestiner-veldet, og oppretter nå normale, statlige forbindelser og samarbeid med Israel. Dette vil ikke NRK, med sine spesielt «utvalgte» medarbeidere, erkjenne. Fordi de er skam-gjort. Det ble også deres utsendte medarbeidere til Venezuela til slutt, som lenge forherliget landet og dets ledere.

At NRK tillates, som en stat i staten, å skape folke-holdninger, er overhodet ikke et sant demokrati verdig. Det minner om Pravda i det tidligere Sovjet. Hvordan er det blitt slik, etter at Ap og Høyre sammen utmanøvrerte folket ved indirekte å underlegge oss EU? Er politikerne blitt folket og nasjonalstaten Norges forkledde fiender? Hvorfor er vi slik manøvrert mot diktatoriske tilstander, i det tidligere så stolte Norge, med sin frihetselskende grunnlov og kong Haakons «Alt for Norge». Som demonstrerte det siste ved å nekte Norge overgitt til nazistene. Det ser ut til at våre nå «forkledde» politikere kun tenker egen makt, ikke lenger på det alminnelige norske folket. Som gjennom subsidierte medier hindrer Kari og Ola i å forstå realitetene, nemlig at vi føres som «kveg» mot en totalitær, formørket og nedverdigende tilstand. Hvor rå elite-makt vil gjelde, under hvilken også våre nåværende politikere fornedrende til slutt vil måtte bøye seg. Enten det er overfor Kina og kommunismen eller det blir islam.

Jeg sier: Folket blir forrådt. Av våre egne. Jeg er gammel nok til å huske folkejubelen fra frigjøringen i 1945. Vi var kvitt åket under de den gang fremmede inntrengerne; vi bestemte selv igjen. De som sviktet fedrelandet under okkupasjonen, ble straffet, Vidkun Quisling sågar med døden, hvilket var ulovlig. Men politikerne drev et spill, som nå. De fremsto som stolte nasjonalister og solte seg i glansen. Men politikere kan man knapt stole på, for de tenker mest og egoistisk på seg selv. Som nær alltid vil gjøre «seg» store. Den anledningen fikk de med EU-prosjektet. Men de måtte ha ryggen fri, så de arrangerte først én, og så folkeavstemning nr. 2, men til deres store skuffelse: de fikk nei begge ganger. Det selv etter vekselsvis å ha både lovet, løyet og truet folket. Under Gro Harlem Brundtlands iherdige til dels lyssky ledelse ble folkebedraget tildekket som en EØS-avtale. Som våre nåværende politikere ikke en gang forstår, jeg refererer senest til NAV-skandalen, som det hastes tydelig langsomt med …

Én ting er sikkert: Dette innlegget kommer aldri på trykk i den nåværende regjeringens godkjente medie-regi, med NRK i spissen. Ganske enkelt fordi dette ikke passer tildekningsspillet som er kjøpt og betalt for med våre penger, til vår egen nedkjempelse. Kommunismens vesen gjør seg gjeldende, men lates som demokrati. Derfor bekjempes Donald Trump, fordi ikke bare i USA, men også i Norge, synliggjør han de dype ikke-demokratiske kreftene som Georg Soros og de globale maktelitene fremmer. For sistnevnte står folkedemokratiet i veien for egen makt og korrupte berikelse. Problemet er enkelt, demokratiet er blitt maktelitene besværlig. Derfor burde Erna Solberg heller be om en sterk rygg enn en lett bør. Og ikke ty til farlige «forbikjøringer» i krappe svinger, slik hun har vist med Marrakesh- og Acer-tilfellene. Hennes jobb er Norges beste – ja, alt for Norge, ikke for EU og FN. For disse internasjonale korrupte konstellasjonene kjemper for seg, ikke for Norge. En enkel sannhet som Polen og Ungarn har forstått. 

Avslutningsvis siteres Kent Andersen på document.no i dag 04.12.2020: «Akkurat som i det gamle Sovjet, har den vestlige globalist-eliten nær full kontroll på mainstream media. Det gjør at politikerne i praksis kan gjøre hva de vil med egne samfunn: De oppløser grenser og grunnlover. Bytter ut Europas kulturmangfold med noe de kaller «flerkultur». De uthuler ytringsfriheten for å frede terror-ideologier fra 600-tallet. De bytter ut sin egen befolkning med fremmede uten ID-papirer fra korrupte drittland og krigssoner, og dytter endeløst med milliarder i «bistand» til korrupte regimer …»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂