Riksmediene er makten og «djevelens» engasjerte advokater som daglig og uansvarlig roter løgn og sannhet om hverandre med den uheldige «unasjonale» hensikten å forvirre folk fra å kunne forstå forskjell på kanel og skitt. Samt selvsagt å fremme den rette ideologi, samtidig som fanatiske medier nær alltid fremmer seg selv i prosessen. Denne klart politiske, indoktrinerende hensikten står klart for de nøye utpekte redaktørene, og journalistene har karrieremessig også forståtte det hele.. Og slik fremmes hva jeg kaller løgnbransjen gjennom politisk-pregede nyhets- og andre saker. Med litt «avledende» sport og annen underholdning innimellom,  ikke ulikt det gamle Sovjet, det heller. Samt ved «unnlatelse» av å publisere «seg selv-motsiende saker og tanker». Og politiske ukorrekte tanker, de er selvsagt helt bannlyste, som dette.. For det gjelder å introdusere synspunkter som kun er selv bekreftende, samt å hjelpe og «konsolidere» den eksisterende makt-konsentrasjonen. Og det selv på tvers av ytringsfrihet, sannhet, vår grunnlov og almen menneskelig godhet.   

For disse regime-mediene er klart og bevisst betalt og dominerende, og representerer det narrativet makten trenger – og som de så rått misbruker – for å kunne opprettholde seg selv, det er maktens iboende natur. For sosialisme trengs et tilnærmet og helst et skjult monopol, både et meningsmonopol og et voldsmonopol. I begge tilfeller med sine «pålitelige» og spesielt utvalgte og belønnende folk i spissen. Voldsmonopolet opererer gjennom riksadvokat, politi og rettssystemet. Til dette monopolet brukes foreløpig mest «knyttnever i silkehansker» for ikke å røpe at de er totalitære for tidlig – det og samtidig korrupt – hvilket lett kunne føre til et uønsket u-betimelig folkeopprør. Enn så lenge, for spillets og pretensjonenes skyld, tillates for eksempel det «forhatte» nett-stedet document.nos eksistens, opp mot minst 90% overmakt..

Snakker jeg om et allerede totalitært Norge? Ja, faktisk det gjør jeg. Riksmediene, med NRK i spissen, har kontroll i stor grad, ennå ikke absolutt kontroll. Men 90% riksmedie-kontroll rekker for fast propaganda og statskontroll.. Og frie medier, noen få «tillates» inntil videre som en sikkerhetsventil, fordi makten ennå ikke føler seg trygg nok mht et «forstyrrende» folkeopprør. Alt til rett tid og i tidens fylde, forståes.. Mens Ap og venstresiden tidligere lot som om de  representerte menigmann (opp mot en påstått «utbytting» fra kapitalistene side), har den nå forlatt menigmann og folk flest med Jonas i spissen, og med Erna Solberg klar på vent. Begge partiene er kommet «opp-ned» og se, «smeltet» sammen med den internasjonale rikmanns-klassen, representert av Klaus Schwab i Davos, kalt WEF, som igjen står i ledtog med det korrupte FN, for hva som best kan kalles globalisme dvs «en-verden» ideologien.

Forvirrende, fortvilende og totalitært dette, med Ap og Høyre på lag om en ny og felles politisk hybrid, en påstått «tilbakestilling» av kapitalismen, på engelsk «a Resett to a New World Order» med en ny internasjonal udemokratisk søkkrik overklasse som, vel å merke, vil oss alle andre fattige og eiendomsløse, ja underdanige, dog påstått lykkelige.. Dette for meg er skjult  kommunisme, med andre ord, med oligarker og autokrati og det hele, og slik ned med demokratiet, vår grunnlov og nær alt vi har kjært, det frie markedet, nasjonen og aller verst, den frie individ-rollen utskiftet med det styrte og kollektive. «Agenten» for denne forandringen er nemlig WEF i Sveits hvor Ap er representert med Espen Barth Eide og Høyre med Børge Brende, begge tidligere utenriksministre.. Men nå sloss disse to sammen og mot Norge for en totalitær en-verden med FN´s utopiske Agenda 2030 inkludert. Korrupt er det i tillegg.

Det kommer nemlig klart frem nå at Ap og Høyre er «smeltet» sammen. Vi så at Erna tidligere fremmet sin karriere som konservativ, men som tydelig lenge har seilt under falskt flagg, ja det under hele hennes 8-års statsminister-periode.. Hun og Jonas var klart felles om å gi EU vårt arvesølv» det sågar uten noen forklaring, den billige strømmen, for hva? For se klart, nedsidene er oss fornedrende, fattig-gjørende – samt denne parallelle politiske EU-kjøringen som er totalt uakseptabel, for å si det pent. Og hva som ellers skjer i kulissene, dvs ikke i Stortinget, det er udemokratisk og verre, det stinker udemokrati. For disse to såkalte elite-politikere er nemlig felles om EU, WEF, FN, og fører den samme politikk bortsett fra noen få ubetydelige nasjonale detaljer – detaljer som synes ment mest eller bare for å pretendere «forskjell», for slik å kunne utmanøvrere oss folket. Dette minner meg om mannen som ville fra nissen flytte – det ble ham til ingen nytte – for bakerst på flyttelasset satt de to, og lo, vi blir nok fortsatt sammen med dere, vi to..

For når velgerne ifølge meningsmålingene, går fra Ap til Høyre, er vi akkurat like langt, på stedet hvil, og knapt uten opposisjon, et politisk skuespill og bedrageri, med Norge i praksis til en en-parti-stat blitt. Velgerne er lurt, Norge er allerede et totalitært land. Derfor kan og må  ingen lenger stemme disse to partiene. Som av-industrialiserer og av-nasjonaliserer oss til ensidig fordel en korrupt og stor fremmed verden. Som ut-deler våre milliarder og milliarder i alle himmelretninger, som gjelder det om å fattig-gjøre oss ytterligere, ja snarest mulig. Og se, begge partier heier på det beviselige korrupte venstreradikale Biden-regimet som resten av verden har fått mer enn nok av, Ukrainas sted-fortreder-krig inkludert, en katastrofe.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.