Om dette kunne du lese på document.no 19/8/20 under overskriften «Alexander Bard: – Alle som har vet i skallen blir kalt «høyreekstreme». Det sier denne svensken med futt og klem etter å ha fått sparken fra Svensk TV4 som kritisk til «Black Lives Matter». Men han slår hardt tilbake mot det han kaller galskap og hykleri. Endelig en mann for sin hatt, som ikke unnskylder seg som hvit mann. Han beskriver politisk korrekte hvite som «sojapojkar» eller «soyagutter» og mener det er mye av grunnen til alle skilsmissene initiert fra kvinnene i Sverige. Som forventer virkelige mannfolk, en svinnende kategori også i vårt norsk-feminiserte samfunn. Med en ny ung oljeminister som mener økt kvinne deltagelse vil løse klima-problemene. Feminisme og multikultur synes å trumfe all fagkunnskap og logikk.

Idag, 8/9/20 på samme nettsted, hadde Tore Kristiansen innlegget «Tidligere svensk politisjef tør endelig være ærlig:- Vi har vært naive». Men der, som her i Norge, er det langt verre enn som så: Naive, inkompetente og redde for å stå opp mot «brorskapet» for å si det brutalt, enkelt og sant. Fy for en skam fra vårt politisk korrekte Storting, med vår egen statsminister fra Bergen i spissen. Ikke at Jonas Gahr Støre er det spor bedre. Bedre oppvisning av hva deres felles politikk vil medføre (enn det vi bevitner i Sverige) finnes ikke. Men likevel fortsettes galskapen ufortrødent. Er begge vaksinert mot sunn fornuft?

Det er ikke spørsmål om politisk side lenger, det gjelder nasjonalisme mot globalisme, fedrelands kjærlighet mot antinasjonalisme og antinorskhet. Folket har i to avstemninger vist større realisme om veien fremover enn de godt betalte elite-politikerne. Folket sa Nei til EU, implisitt at vi nordmenn ikke vil fratas vår kristne kultur og vårt hjemland. Og ikke bli utbyttet eller blandet med fremmede med en voldelig kultur og en totalt uregjerlig krenkelses-ideologi, samt en sharia-lovgivning som foraktelig tilsidesetter våre lover. Godhetsrusen må stoppes. Verst, partilederstatistene representerer ikke folket, men partiledernes interesser. Følgelig er dagens Stortings-statister ikke våre legitime folkerepresentanter, noe som snarest må få konsekvenser.

Hva vi trenger, er et folkeopprør. Men med riksmediene på den regjerende maktens side er det enn så lenge fåfengt. Men nettopp fordi ingen av de nåværende stortingspartiene representerer folket, må vi stemme frem et nytt og reelt folkeparti som kan representere forandring og, spesielt, verne om vår norske fremtid. Med treghet i velgermassene og riksmedienes motstand kan vi ikke håpe på flertall. Sverige-demokratene stiler mot 25% som det innvandrings-kritiske partiet der borte, med valg i dag. Etter alle solemerker er deres oppslutning økende for hver måned som går.

Men selv med bare 10% til neste høst vil vi kunne gjøre en stor forskjell, av to grunner: Frem mot valget vil vi legge et klart press på de andre partiene. Og med et rendyrket fritt og rent parti, med folket selv som oppdragsgiver, kan vi snakke med en klar og tydelig folkets, nasjonale stemme. Den har ikke blitt tillatt fremkommet skikkelig siden folkeavstemningenes tid, noe politikerne omgikk ved å melde oss indirekte inn gjennom EØS. Et bedrag, et dyrt bedrag. Vi har mat (fisk) og olje og gass (energi) som Europa trenger. Vi trenger ikke å stå med luen ydmykt i hånden som husmenn, og vi trenger ikke å betale i dyre dommer for et unødvendig medlemskap – når vi som medlem av WTO har fleksibilitet mer enn nok til å greie oss godt – og helt uten medlemskapets nedsider.

Vår statsminister er frelst for globalisme og fremmede, og hun kryper for Kina og andre over-nasjonale, inklusive FN. Det er lenge siden Trygve Lie var FNs første generalsekretær i 1946 og den gang i en mye mindre spradende korrupt organisasjon, helt uten dagens ca 40 islamske stater. Vår tids FN står for en sosialistisk og farlig én-verden som det er utrolig at vår statsminister til de grader heier på. Blant annet så vi dette med Marrakesh-avtalen, som Erna Solberg lurte «på oss» helt på tvers av våre norske uavhengighets-interesser. Fremdeles vil ikke regjeringen fortelle oss «folket» hva som var beveggrunnen for en slik implisitt anti-norsk traktat. Slik ble det utvist reell og stygg folkeforakt, et demokrati uverdig.

Norge som Sverige praktiserer allerede begrenset ytringsfrihet under dekke av politisk korrekthet, snart altomfattende. Verst er våre myndigheters paragraf 185 som omhandler avstraffelse av såkalt hat, dvs samfunns-straff for individuelle, menneskelige emosjoner og meninger. Da er det kommet langt med udemokratiske og diktatoriske undertoner. Så skam til de politikerne og det partiet som fortsatt slik støtter noe som i realiteten lett misbrukes – mot oss som en under-trykkende kraft. Slike partier har mistet sin demokratiske og sivilisatorisk retning. I Olav Duuns mesterlige bok «Medmenneske» heter det «Man dreper ikke det onde med øks». Jeg sier, ei heller med en så uklar og diskriminerende lovparagraf. Som en norsk fremtidig despot lett kan utnytte til brutalt å ødelegge eller underlegge seg sine politiske motstandere. Paragraf 185 må bare vekk.

 

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.