Internasjonale super-rike står også bak globalismen, det gjelder makt og deres penger, men all denne galskapen er forbausende nok også til dels styrt fra venstreradikale krefter, et nær uforståelig paradoks. Norge er, sammen med det beviselig korrupte Biden-regimet, nå mot fattige «folk flest». Og til globalismens overordnede formål arrangeres det konferanser og mye «uvitenskapelig drøvtygging» på Bali og andre gjerne eksotiske plasser, mest mulig klimaødeleggende, selvfølgelig.

Nettbaserte video-sammenkomster er for kjedelig for eliter, slike som falskheten Espen Barth Eide. Hit kommer de med flåter av private fly med sine «klima-fotavtrykk» til overmål. Noe det «klima-populært tales» om, men som fanatikernes egen pengestyrte dobbeltmoral står dønn i veien for, nemlig egen komfort og fremme, gratis reise, hotell og flott bespisning, selvfølgelig for «dem», men betalt av alle oss andre.

Parisavtale-møter handler ikke så mye om klima som om et virkemiddel i denne pretenderte politikken, et styringsverktøy til denne falske «en-verden-pretensjonen», altså et virkemiddel for å «holde» galskapen og oss vanlige folk i en stadig frykt-lydig, underordnet rolle. Kina ler hele veien til banken, vi andre noenlunde «edruelige» fortviler i gremmelse over dette politiske skuespillet, når for eksempel gårdsbruk (Holland) og ku-fjerting må avvikles. Jeg foreslår at vi straks melder oss ut av denne forvrengte verdenen og vender tilbake til en mest mulig nasjonalistisk virkelighet.

Ikke hør på mora di du, mora di er en ku. Ikke hør på Jonas og Erna du, de er begge verre enn en ku, egnet kun til egen selvforherligelse og oss andre internasjonalt underkuet samt fratatt ære, nasjon, kultur og selvråderett – for ikke å snakke om ytringsfrihet, demokratiets selveste forutsetning. Hvor eksisterer demokratiet i EU og andre overnasjonale konstellasjoner?

«Gone with the wind» het en film, om jeg husker rett. Politikerne, selv på tvers av landegrenser, hjelper hverandre og holder oss alle gående i disse løgnene og pretensjonene, selvoppholdelse heter det på norsk, en politisk verden fritatt for ansvar i svulstighetens og uansvarlighetens navn. Altså, Norge i et nøtteskall helt siden Gro Harlem Brundtlands tid, med villede kulturkonflikter, et stikkord for Norge i dag. Og verre blir det, se til Sverige. At Ap stuper på meningsmålingene, og det på tvers av NRKs og riksmedienes nær ensidige støtte, tyder på at store deler av befolkningen har forstått at myndighetene ikke arbeider for folket lenger. Men for hvem, annet en seg selv, samt fremmede, ekstremistiske krefter, ja, lovløse slike med den korrupte Joe Biden i spissen – som «kultur-eliten» i Norge er på lag med, ja, tildekker. Snakk om et Norge selvødeleggende, ja i et sivilisasjonspreget bedrag.

At politikere som Jonas Gahr Støre og Erna Solberg ikke arbeider for Norge, det er etter hvert smertelig dyrt erfart. De bedriver bevisst løgn og fordreining, rent generelt, og de finansierer all denne galskapen, ikke med egne midler, men med våre penger, altså: Våre egne penger blir brukt til vår bekjempelse, toppen av frekkhet og uhederlighet, det. Et demokrati forutsetter folket, opplyst og sannferdig, for å kunne delta i en åpen offentlig debatt. Den nektes oss gjennom sensur og tåkelegging mye likt det gamle Sovjet med NRK, som rene Pravda er blitt. At Biden-regimet forsøker på det samme, og «vil» Ukraina-krigen, det vet våre riksmedier, men de tildekker det systematisk og automatisk, de er imot sannhet og rettferdighet, og er slik på feil side, den totalitære og antidemokratiske siden. At de frekt slipper unna med bedrageriet, er fordi de er på maktens side, i ett med den politiske makten som styrer Norge i utforbakke, hvilket «tvillingene» Jonas og Erna må ansvarliggjøres for. De burde vært stilt for riksrett. Men siden de har sine folk utplassert overalt, også i norsk Høyesterett, er det vi, folket, som må ta affære før det er for sent. Relativt til oss er de politisk korrupte få i antall, og hele Stortinget kan derfor settes på gangen: Vi stemmer kun på nye partier og nye politikere til neste stortingsvalg, en fredelig måte å gjøre det på. Bare så synd at hele tre år gjenstår med vanstyre.

Faren er derfor at makten som nå rår, misbruker makten til å gjøre Norge til et gjennomført totalitært samfunn før galskapen kan stoppes. Når vi ser hvor hensynsløst det venstrevridde Biden-regimet autoritært og tilforlatelig opererer, da forstår vi at dette kan bli de lange knivers natt. Men forhåpentlig kan «stimen» snu og bryte seg ut av silde-stenget, for å si det billedlig. Da må folket slutte å tro på det tilriggede «meningsmonopolet» som kynisk tildekker og arbeider imot oss folket – helt motsatt av hva de later som – og sågar får betalt for.

Urettferdigheten, slik den er manøvrert på plass siden 1945, den må stoppes. Ikke kjøp riksaviser eller lytt til NRK. Les og lytt kun hovedsakelig til alternative medier, de slåss for overlevelse uten statsstøtte, en grov skjevhet og urettferdighet i seg selv. Derfor må all medie-statsstøtte, det løgnaktige politiske «mangfolds»-narrativet, fullstendig stoppes og punkteres, når det vi serveres dag ut og inn, nær hele døgnet rundt, er blitt til rent «enfold». Det enfoldet stemmer for øvrig godt overens med munnhellet om at løgn er blitt sant, og sannhet er blitt løgn. Er Jonas og Erna så hardkokte blitt at de kan sove om natten?

 

Dan Odfjell, samfunnsdebattant

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.