Stortinget. Illustrasjonsfoto: Document

Slik er det blitt, løgn på løgn, den florerer og sprer seg her til lands som ild i tørt gress, for den er spesielt lett å «selge» i et kontrollert og lenge indoktrinert norsk folk. Med riksmedier og politikere, stats-subsidierte nær alle, nå på demokraturets side, hvor løgn er «systemets» verktøy. Ikke rart Øystein Spetalen kom på uttrykket «fordels-folkene».

Og «folket» sluker rått «løgn-forestillingene» om vår prektighet og, selvfølgelig og som alltid: vi er best og best-vitende. Hvilket gedigent bedrag er ikke dette, et sørgelig og farlig skue med statsministeren på anti-norsk og udemokratisk side. Vi som ser og argumenterer mot systemet, nektes spalteplass i riksmediene. Ytringsfriheten passer ikke elite-makten som oppfører seg mer og mer diktatorisk.

Det er klart for alle som gidder å sette seg inn i realitetene i USA, at Trump har vært sjofelt til dels kriminelt motarbeidet fra før han ble valgt. Han ble valgt nettopp fordi de mange fattige og arbeidsløse var glemt av elitene, som selv skodde seg basis deres nedside. Dette er den generelle sannhet, og det forklarer hvorfor folket elsker ham. Med 70 millioner stemmer bak seg og mer til, var det ikke for valgfusk. Ingen tidligere republikansk president har oppnådd en slik voldsom valg-oppslutning. Og det forteller noe, at Trump var de forsmådde, de forglemtes talsmann, akkurat som den gode Nigel Farage, generalen for Brexit var det for de mange som følte nedsidene av globalist-politikken og stemte mot EU.

Elitene i USA vasser i penger og selvfølgelig vil ingen forandring ha; det ønsker under-klassen. Demokratene vet godt at valgopptellingen ble fusket med. Men det vil de aldri innrømme, iallfall ikke deres topp-politikere som ønsker seg tilbake til grautfatet ved bruk av alle triks og midler, bak ryggen til dem som de har lovet og løyet til i lange tider, mest de svarte. Men også fattige hvite, spesielt i Michigan, som ble tillatt fratatt sine  arbeidsplasser til utflagging.

Demokrat-toppene står for koordinert løgn og upatriotisk  oppførsel, samt dansen rundt gullkalven. Men verst, et valg vunnet på fusk og fanteri, med den falske snobbete Nancy Pelosi i spissen, er ingen demokratisk seier, men et folke-bedrag.

Jeg aksepterer valg og det gjør republikanere flest, til forskjell fra demokratene som aldri aksepterte det forrige valget…

Et ekstra «bedrag» er den svake, nær demente Joe Biden, som bevisst ble tildekket for egen og familiens korrupsjon ved de store tech-selskapenes ensidige «virkelighets-» sensurering. Da er den dype skjulte makten blitt avkledd. Og motsatt, Trumps vorter eller hva det enn måtte være, ble blåst opp og løyet om akkurat som i krig.

Jeg forherliger ingenlunde Trump, men hans 70 millioner tilhengere har grunn til å fortvile. At noen derfor vil valget prøvet for Høyesterett, er naturlig. For velgerne hans var til stede i entusiastiske og store valgmøter og følte stemningen nær elektrisk. De kan ikke forstå hva som skjedde, og de har mange med seg, inkludert meg, som føler at fire nye år for Trump ble fra stjålet ham, dvs dem som endelig hadde fått på plass en president som brydde seg om dem – med mer enn ord. Dette er også med på å forklare hans kraft og store popularitet – som ikke-politiker. 

De rike og de intellektuelle og de mange forfinede vil neppe ville forstå hvorfor Trump snakker som han gjør, helt bevisst og for å kunne kommunisere over hodene til de fiendtlige mediene, en dyd av nødvendighet – som uansett ville forvrenge hvert ord han sa. Trump har måttet sloss som en løve mot fordelssystemet som har vist seg helt utrolig korrupt. Men han utfordret slik makt-systemet, den dype staten ved prisverdig og åpent å erklære at han ville drenere Washington-sumpen for snylterne og lobbyister.

Trump er ikke perfekt, Erna langt ifra heller, dog han er ingen sleip med-politiker type. Hvilket forklarer hans upopularitet blant den selvforherligende, falske politikerstanden. Han går av og til over streken, men bevisst og systematisk har media grovt forverret inntrykket, ikke minst her i Norge med dets mange nå jublende durkdrevne venstrevridde propagandister. Som tildekker stygg sannhet om Joe Biden som «deres» mann med sitt korrupte familie-foretagende. 

Trump tråkker fordelsfolkene på tærne, det skulle bare mangle, dem som forakter underklassen og det store folkeflertallet, dem Hillary symptomatisk omtalte som  «deplorables». Jeg holder med underklassen når den har vært glemt og forsømt til de grader. Trumps «synd» var at han fratok sosialistenes snillhetspretensjonen. Det ble Trump lite populær av.

I Norge skulle du tro sosialistene ville jublet. Men deres «bløff-makeri» hva angår omsorgen for den lille mann og kvinne er slik avslørt. De holder med seg selv og privilegier gjennom norsk statsstøtte, gjeldende nå nær over alt.

Slik kjøper Erna-regjeringen seg en stakket stund, kanskje lenge nok til at statsministeren kan følge etter Gro og andre avtroppende politikere og byråkratene som higer etter skatte- frie hard-valuta inntekter internasjonalt. Mønsteret lar seg ikke lenger nekte. Verden er råtten, politiker-verdenen er verst; den rir hensynsløst over oss andre.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.