I NRKs morgensending var det Trumps lege og legeerklæring som var gjenstand for spott og spe. Han bestilte sin egen legeerklæring. Ha-ha! – Hva med hans mentale helse? Forsikringen fra legeeklæringen kan vi nå se bort fra, ifølge Jan Espen Kruuse.

Så var det Nyhetslunsj og nå var det Halvard Sandberg som refererte Washington Posts statistikk over hvor mange ganger Trump har løyet: Over 3.000 ganger. Over 50 ganger i en tale. Men så kan man spørre om ett utsagn som gjentas skal regnes som en løgn eller flere? Sandberg forsøkte å være generøs.

Det som Sandberg ikke forteller er at han, institusjonen han jobber for og Washington Post lyver hele tiden om Trump. Eller rettere: Kampanjen mot ham. Norske medier har helt mistet oversikten over hva som foregår i USA, med spesialetterforsker Bob Mueller og alle avsløringene av krigen mot Trump.

Det gjør at de er fullstendig uetterrettelige.

I mens kverner kongresskomiteene og Sean Hannity videre og trevler opp sammensvergelsen mot Trump, bit for bit.

Hva skal NRK, NTB og resten av mediene si? Når Mueller må kaste inn håndkleet og konkludere med at det ikke var noen collusion.

Det eneste de står igjen med da er hardpornostjernen Stormy Daniels.

Norske medier registrerer ikke økende irritasjon blant oppvakte brukere. De finner seg ikke i å bli servert søppel for noe de er tvunget til å finansiere.