Tavle

Foto: Facebook

 

Under debatten i Stortinget om mistillitsforslaget mot Sylvi Listhaug understreket KrF-leder Knut Arild Hareide fire ganger at saken for han handler om «anstendighet», at innholdet i Facebook-posten og det den «nøret oppunder», var svært «alvorlig», samt at justisminsteren derfor opptrådte «verdig» og gjorde rett i å gå av.

NTB siterer:

– En slik sak som dette handler ikke om å vinne eller å tape, men om anstendighet. Den anstendigheten må gjelde oss alle, sa Hareide, som slo fast at hele saken handler om tillit, mellom folk og politikere, men også mellom regjeringen og Stortinget.

– Det er engasjementet for en anstendig politisk debatt, en anstendig offentlighet, som gjør at saken vekker så sterke reaksjoner.

Nevnte han anstendigheten?

 

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!