Nytt

Bildet: Demoen foran Stortinget var Shurika Hansens. Hun er «gæern» på en måte som venstresiden ikke vet hvordan de skal takle. Hun har null respekt for dem og ser tvers igjennom deres såkalte antirasisme. Norske medier kunne ha godt av en Shurika-kur. Hvis det var slike som henne NRK hadde rekruttert, ville Norge vært et fredeligere land.

 

Shurika Hansen er en skikkelig dampveivals. Hun filleristet «småguttene» Støre, Lysbakken, Hareide og Moxnes, og sa de ikke hadde en sjans mot sterke damer som henne og Sylvi.

Hun hadde et poeng. Det er de feminine guttene som forsøker å ta ned Sylvi. De mangler mot og ridderlighet.

– Men de har ikke regnet med en motstander som meg, slynger Shurika ut og høster applaus.

Det er en underlig situasjon: En norsk statsråd med rotnorske verdier og bakgrunn blir forsvart av tre talere med utenlandsk bakgrunn. Riktignok er det Ruth Marie Vaagå fra Valdres som har tatt initiativet til blomsteraksjonen og demoen, men det er Shurika som er primus motor.

Publikum består nesten utelukkende av rotnorske mennesker. Nordmenn har vært uhyre vanskelig å få ut av sofaen. Ikke fordi de ikke mener noe. Men de har vært redd for å vise det. Venstresiden har kontrollert gatene, og sørget for at ingen andre har fått bruke demonstrasjonsfriheten, bortsett fra Med Israel for Fred. Når de har vært samlet på Eidsvold plass har det stått mange fler og forstyrret. Denne gang var det fattige 4-5 Blitzere som sto og skrek Ingen nazister i våre gater. De så patetiske ut.

Massemediene har kjørt propaganda mot Listhaug og sympatiaksjonen i flere dager: Med samlet front. Hvis noen tvilsomme hadde anbefalt blomsteraksjonen – klyng dem opp! Shurika hadde en morsom kommentar til det: Hvordan ser egentlig nazi-blomster ut? Det lå en viss dybde i den replikken: Mediene slenger rundt seg med alvorlige karakteristikker. Men hvem er det egentlig som vet om det de sier er sant? Hvordan avgjør man hva folk har i hjertene sine?

Her undervurderer nok Shurika styrken i den politisk korrekte norske motstanden og det som har skjedd f.eks. med en avis som VG. Tittelen på saken deres fra demoen: Mann bortvist etter nazi-hilsen på Listhaug-demonstrasjon. VG siterer politiet på at mannen «deltok i demonstrasjonen». De ønsker å gjøre ham representativ. En person, av 250. Hva slags journalistikk er det?

Hvis VG og NRK og de andre mediene fortsetter langs dette sporet kommer de til å tape. De er vant til å ha PEGIDA og SIAN som motstandere. De er lett match.

Men denne alliansen var annerledes: Ruth fra Valdres og tre utenlandske nordmenn: Cemal Knudsen Yucel, Lily Bandehy og Shurika. Hva skal de stille opp med det?

Shurika tulla fælt med alle rasismebeskyldningene. Det ble nesten for mye av det. Men hun fikk frem at det er de hvite velbergede, selvfornøyde nordmennene som liker å kalle andre rasister. Når de ser at de snakker til mennesker med utenlandsk bakgrunn, blir de tause eller kaller dem manipulert av høyreekstreme. Det lyder veldig tynt. Disse menneskene har en dårlig sak. De har dårlige argumenter, de kommer til å tape.

Det var det demoen foran Stortinget bar bud om. Den var helt annerledes enn det som var før.

Shurika hadde laget et slagord, og viste sans for det fengende: Kall en spade en spade.

Det var slagordet, og det er et farlig slagord for mediene og politikerklassen.

«Småguttene» undervurderer folks intelligens. De har lenge tenkt selv. Nå ble tausheten brutt. Vi kunne se at folk turte å gå ut. De røde har bare mye penger. De sitter på gode pensjoner i det offentlige. Men de gidder ikke gå ut lenger.

Neste gang blir det flere.

 

https://www.vgtv.no/video/155560

 

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!