Wall Street Journal refser på lederplass de mediene som har investert så mye i at Steele-rapporten er sann, eller i det minste ikke avsløres som løgn, at de er villig til å overse selv grove lovbrudd som i tilfellet med FBI.

Pressen har således stilt seg på feil side av transparens/åpenhet.

Wall Street Journal takker også senatorene Chuck Grassley og Lindsey Graham fordi de har offentlighet – verbatim – ordrett – hva som står i FBIs papirer til FISA-domstolen.

As the Wall Street Journal explains, the letter «makes public for the first time actual text from the FBI’s FISA application, as well as classified testimony the FBI gave the Senate Judiciary Committee about the dossier and FISA application. In particular, the referral rebuts the Democratic claim that the FBI told the FISA court about the partisan nature of the Steele dossier.» As Grassley and Graham write in their letter: «The FBI noted to a vaguely limited extent the political origins of the dossier.»

Demokratene har forsøkt å si at FBI fortalte om hvor rapporten kom fra. Det er løgn, det var kun vage antydninger, skriver senatorene.

Tidligere har FBI og justisdepartementet fått unngjelde. Nå viser det seg at State Department også var involvert.

The letter also states that Steele received «at least some of the information» from the Obama State Department. The names of individuals involved were redacted, but it’s widely believed that all roads lead to Sidney Blumenthal.

Likevel later den liberale pressen som om det ikke har skjedd noe spesielt. Det går ikke an, heter det i lederartikkelen.

Some of our media friends are so invested in the Steele dossier, or in protecting their Fusion pals, or in Donald Trump’s perfidy, that they want to ignore all this. But journalists ought to tell the complete story.

The best way to learn what’s true and false in the Russian influence story is radical transparency, and the Trump Administration should declassify all four FISA applications on Mr. Page and all of the documents behind them. Meanwhile, thanks to the two Senators for helping get closer to the truth.

Demokratenes og de liberale medienes sabotering av forsøket på å finne frem hva som har skjedd, vil kunne slå tilbake på dem. Både ved valget til høsten og ved at presidenten føler seg tvunget til å frigi dokumentene, så folk selv kan se hva som er sant.

Løgn har en pris.

WSJ har ikke tilhørt Team Trumps heiagjeng. Det er derfor desto mer bemerkelsesverdig at avisen faller ned på Trumps side og klandrer mediene for feilinformering.

 

WSJ Editorial Blasts Media Coverage of Russia ‘Collusion’ Investigation

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂