Akkurat da man knapt trodde det var mulig å bli mer virkelighetsfjern, da kommer det. Ekstremistpartiet FI sprenger den politiske venstre-høyreskalaen.

Partiet Feministisk Initiativ (FI) hater hvite, tolerante menn – og omfavner muslimske menn uansett om de mener kvinner er annenrangs borgere. Og det er bare én av deres galskaper.

Nå har galskapen kommet utenlandske medier for øre. I denne siste delen av føljetongen om det absurde Sverige spres nå FIs nye partileders forslag om å ikke utvise utenlandske kriminelle fordi hvite svensker ikke utvises.

Sverige har blitt en uuttømmelig kilde for allehånde bisarre nyheter. Og internasjonale medier fråtser – nesten daglig.

Tenker svenskene overhode på hva som skjer med sverigebilden?

Er det ikke at man duller med returnerte IS-terrorister, så er det opptøyer i noen av de mange no go-områdene – og politi som trekker seg tilbake for ikke å provosere, eller et eller annet vanvittig feministisk genus-påfunn. Eller kanskje at man etter en voldtekt oppgir signalementet på en sykkel.

https://youtu.be/T6cSLwD5AvI

Potensielt stoff kommer i strie strømmer.

Den siste absurditeten kommer fra Feministisk Initiativs nyvalgte partileder Victoria Kawesa, som deler lederrollen med Gudrun Schyman.

Kawesa har tenkt – tenkt så det knaker, og kommet til en slags innsikt. Hun har funnet en sjokkerende urettferdighet i det svenske samfunnet: Utlendinger kan utvises, men ikke hvite svensker!

FI-lederens uttalelse er en internasjonal nyhet. Det dras også fram at FI vil oppheve alle restriksjoner på innvandring og nedlegge forsvaret.

FI oppnådde tre prosent ved siste riksdagsvalg. Sperren i Sverige er fire prosent. Det er ikke utenkelig at partiet kan komme inn i riksdagen ved neste valg.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂