Bilde av mistenkt i en av de mange voldtektssaker som har rystet Sverige den siste tiden.

Kriminelle innvandrere gjør livet stadig verre og farligere for den svenske befolkningen. I mange tilfeller er myndighetene mer eller mindre maktesløse. Gjerningsmennenes «rettigheter» kommer i første rekke. Denne historien er spesielt stygg.

Sverige er preget av massiv kriminalitet. Document  har ved flere anledninger beskrevet et land på randen av lovløshet, der tilstandene bare blir verre og hver nesten for hver måned som går.

En svært stor del av dette skyldes landets løsslupne og nærmest ukontrollerte innvandring av mennesker fra helt andre kulturer. Enorme integreringsproblemer, parallellsamfunn, sosial uro (les: til dels borgerkrigstilstander), et utall av skyte- og bombeepisoder og oppblomstring av mange andre typer kriminalitet er fasiten.

Ikke minst har statistikkene for voldtekter vist en sjokkerende utvikling. En stor del av svenske kvinner lever nå mer eller mindre i evig frykt for å bli voldtatt. Dette til tross for at de store mediene har gjort sitt beste for å holde denne dystre sannheten skjult. for landets befolkning.

Utviklingen er langt fra blitt bedre siden dette ble offentliggjort for en tid siden:

«Den årlige rapporten fra Brottsförebyggande rådet (Brå) kalt «Nationella trygghetsundersökningen 2018» er offentligjort i Sverige. Rapporten viser at svenske jenter må tilpasse seg Det nye Sverige. Ikke bare mentalt, men også fysisk. 42 % oppgir at de velger en annen vei eller en annen reisemåte fordi de er redde for å bli utsatt for noe kriminelt.»

Landets myndigheter virker å være ute av stand til å gjøre noe med utviklingen, selv om de prøver. Allerede i 2017 meldte svensk politi at de henlegger 13 voldtektssaker hver eneste dag.

En ny, nærmest grotesk sak i denne kategorien ryster i disse dager vårt naboland, selv om den bare er én mange.  Det er historien om den nå 29-årige innvandreren Bashiri Sahabu, opprinnelig fra det afrikanske landet Burundi.

Det er avisen Fria Tider som omtaler dette, de store, tradisjonelle mediene i Sverige er som kjent ikke særlig opptatt av å formidle denne typen nyheter. De vil mye heller skrive negative saker om Sverigedemokraterna.

«Burundiern Bashiri Sahabu, 29, har begått en lång rad sexbrott och våldtäkter mot svenska kvinnor sedan han kom till Sverige 2005. Nu döms han för ännu en våldtäkt, ombord på en nattbuss mellan Örebro och Arlanda. Men trots att Sahabu varken är svensk medborgare eller har någon annan anknytning till Sverige än sina omfattande kontakter med rättsväsendet, döms han inte till utvisning», skriver Fria Tider.

Bashiri Sahabu, har et strafferegister i Sverige som er så langt som et vondt år. Det omfatter en rekke stygge voldtekter og voldtektsforsøk (også mot en mann), annen seksuell trakassering (blant annet mot en 11-åring jente), vold, tyverier, narkotika og andre former for kriminalitet. Sahabu har vært borti det meste.

Han er gang på gang dømt til fengselsstraff. Men han er rask til å begå nye ugjerninger straks han er på gaten igjen, hvilket tydeligvis skjer ganske kort tid etter at han blir buret inne.  .

«Under de senaste fem åren har han dömts för inte mindre än åtta sexualbrott», skriver Fria Tider.

Man kan vanskelig tenke seg en mer opplagt og selvskreven kandidat for å utvises fra landet. Det som gjør saken spesiell, er at svenske påtalemyndigheter gjerne VIL utvise denne hensynsløse overgriperen og kjeltringen. Men de får det ikke til.

Bashiri Sahabu fra Burundi har nemlig sine «rettigheter» i Sverige. Disse rettighetene går foran hensynet til den svenske befolkningens helt grunnleggende trygghet. Sahabus ve og vel veier tyngst.

«Trots att Bashiri Sahabu har så pass svag anknytning till Sverige, inte är medborgare och är dömd för så pass många brott, så kan han inte utvisas».

Problemet er at denne personen kom til Sverige da han var yngre enn 15 år ( i hvert fall ifølge egne opplysninger om sin alder på det tidspunktet, slik sjekkes ikke særlig grundig i Sverige). Da er myndighetene satt i sjakk matt av de lover Sverige har selv vedtatt for så «sikre» best mulig vilkår for innvandrere til landet.

«….eftersom han kom till Sverige som flykting så pass ung, så finns inga lagliga förutsättningar att få honom utvisad. Det går inte», sier den svenske aktor Allen S. Sinelnikov til Fria Tider.

(Sitatene er noe forkortet av Document). 

Dermed må svenske kvinner, barn (og menn) leve med at både Bashiri Sahabu og mange, mange slike som han får oppholde seg i landet og fortsette sine herjinger. De er kommet for å bli, og flere er antagelig på vei.

«Mångkulturen» har sin pris.

Kjøp bøker fra Document Forlags utsøkte utvalg her!

Finn flere titler på forlagssiden!
Støtt Document på en enkel måte  – bruk Vipps:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.