Forvaringsbyggene som huser personer som skal sendes ut av Sverige er fulle. SverigesRadio rapporterer at politiet må slippe folk løs igjen fordi det ikke er plass noen steder. Dette har skjedd tolv ganger hittil i år, opplyser nyhetskanalen.

Dette øker risikoen for at disse personene går under jorden, sier politiet. Svenskene har kun 357 plasser til rådighet. De hadde kanskje i utgangspunktet ikke tenkt å utvise noen i det hele tatt? Selv de som dømmes for drap og voldtekter får bli, så man undres jo hva kriteriene er for ikke å få opphold i Sverige.

SverigesRadio med språkvalg på websiden: Arabisk er prioritert etter svensk. Fransk og tysk er blitt uinteressant – det er nye tider nå.

SverigesRadio

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂