hillary-arrogantTendensen har vært klar en stund: Trump har halt inn på Clinton. Ifølge en ny måling fra Washington Post og ABC News har han gått forbi og leder. Det kan bli en ulidelig spennende innspurt.

Donald Trump får 47 prosent oppslutning, mens Hillary Clinton får 46 prosent oppslutning. Det er i overkant av 1000 «sannsynlige velgere» som er spurt i undersøkelsen.

Analysefirmaet Langer Research Associates har laget meningsmålingen for ABC News og Washington Post, og man kan lese rapporten fra målingen i sin helhet her.

Clinton mistet balansen etter FBI-sjefens utspill og hun har ikke gjenvunnet den. Hvis hun ikke adresserer skandalen direkte og med større åpenhet vil den trolig overskygge hennes innsats helt frem til valget. Det er ganske basic, men Hillary har vanskelig for å ta det inn over seg. Hun har foreløpig ikke vist noen tegn til anger.

Det har heller ikke de norske mediene som fortsetter å backe henne, som sauer.

Hillarys skandaler har akkumulert over tid og James Comeys beslutning fikk det hele til å tippe. Nå holder det ikke lenger med talemåter og mistenkeliggjøring av motstanderne, inklusive Comey. Hun må legge noe substansielt på bordet, hvis hun skal ta brodden av kritikken.

https://www.nrk.no/urix/trump-leder-i-ny-maling-1.13205888