En ny måling viser at Joe Bidens oppslutning har sunket til 37 %. Hele 55 % sier at de ikke er fornøyde med den amerikanske presidenten, ifølge Washington Post-ABC News poll.

Da de intervjuede ble spurt om hvilket parti de foretrekker til å lede kongressen, så svarte 50 % at de heller ville ha republikanerne. Kun 40 % foretrakk Demokratene.

På spørsmål om hvilken kandidat de ville stemme på, svarte 49 prosent av de registrerte velgerne at de ville velge den republikanske kandidaten, mens 42 prosent svarte den demokratiske.

Når det gjaldt Russland så svarte majoriteten at de var enige i sanksjonene som innføres, men 47 prosent sa at de var misfornøyde med hvordan Biden har håndtert krisen så langt. Undersøkelsen ble gjennomført like før den fulle invasjonen av Ukraina.

De amerikanske velgerne er heller ikke fornøyde med Bidens styring av økonomien. Her var resultatet enda dårligere enn målingen i november. 58 prosent er misfornøyde med økonomistyringen.

Biden får ikke særlig støtte for  pandemihåndteringen; halvparten av velgerne sier de er misfornøyde.

Bloomberg.com

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag her.

Kjøp Roger Scrutons bok «Konservatismen» fra Document Forlag her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.