De nye bevisene mot Hillary dukket opp i forbindelse med etterforskningen av den tidligere senatoren Anthony Weiner som kan ha sendt sexbilder til mindreårige. FBI skal ha funnet bevisene knyttet til Hillary på Weiners elektroniske apparater.

Weiner har vært gift med Hillarys høyre hånd, Huma Abedin. Abedin står Hillary og Clintons meget nær også på et personlig plan. Bryllupet mellom henne og Weiner var i Clintons hus i Chappaqadick. Clintons omtaler henne som deres annen datter.

Huma er muslim og Anthony jøde. Men det var hans sex-hangup som ødela ekteskapet. Gang på gang skapte Weiner skandale ved å sende bilder av underlivet sitt til fremmede kvinner. En gang mens han hadde sønnen deres i sengen.

Paret er nå separert.

FBI skal ha funnet e-poster på Weiners maskiner som relaterer til Clinton og «classified material».

Clinton-leiren er rasende og forlanger øyeblikkelig avklaring på hva materialet inneholder. Juridiske kilder sier til Fox News  at vi ikke vil få svarene før valget. Nå må sannsynligvis Hillary og hennes nærmeste – Huma Abedin og Cheryl Mills inn til nye avhør. En slik prosess tar tid.

Da Hillary var inne til avhør, eller samtale, svarte hun 39 ganger at hun ikke husket.

Selv om Comey i sommer unnlot å reise sak, har den likevel bygget seg opp. Omfanget er blitt tydeligere, og den sees nå i sammenheng med Clintons modus operandi: En fullstendig skruppelløs omgang med alt og alle de kommer i kontakt med. Selv om Hillary var utenriksminister, var State Department et verktøy for hennes og Bills interesser. Dette vet amerikanerne etter hvert så mye om, at Hillarys renommé snart ikke tåler mer.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.