Nytt

Nestleder for kontraetterretning i FBI, Bill Priestap, ga en skriftlig edsvoren forklaring om Hillary Clintons hemmelige, private epostserver og svarene er utlevert til Judicial Watch som kjemper for større åpenhet.

At FBI fant Hillary-eposter i Det hvite hus stiller Barack Obama i et ukomfortabelt lys. Det har lenge vært kjent at Obama kommuniserte med Hillary på hennes private server og epost med et pseudonym. Dette er stikk i strid med det Obama fortalte da serveren ble kjent. Obama sa da at det var helt ukjent for ham.

E.W. “Bill” Priestap, the FBI’s former assistant director for counterintelligence, admitted that messages to and from former Secretary of State Hillary Clinton on her private email system were found in the Obama White House, government watchdog Judicial Watch announced April 23.

Obama dukker stadig opp i historiene om FBI og Justisdepartementet.

“This astonishing confirmation, made under oath by the FBI, shows that the Obama FBI had to go to President Obama’s White House office to find emails that Hillary Clinton tried to destroy or hide from the American people,” Judicial Watch President Tom Fitton said in a statement announcing Priestap’s admission.

“No wonder Hillary Clinton has thus far skated—Barack Obama is implicated in her email scheme,” Fitton added.

En annen sentral figur i kontraetterretningen Peter Strzok sa til sin elskerinne og kollega Liza Page i august 2016 at Det hvite hus ville vite hva som foregikk. – Alt styres fra Det hvite hus, sa Strzok.

Bill Priestap ble bedt om å nevne alle institusjonene og personene hvor Hillary eposter dukket opp. Det ble et langt svar: De ble funnet over alt.

Blant annet ble det funnet 49.000 eposter tilhørende Hillary på laptopen til Athony Weiner, mannen til Hillarys sekretær Huma Abedin. Eksemplet med Weiner viser nettopp hvor farlig og skadelig en privat epostserver var for en utenriksminister.

 

 

 

 

Judicial Watch har holdt på siden 2014 for å tvinge Hillary og Justisdepartementet til å utlevere hennes eposter.