Frigitte e-poster viser at HIllary Clintons e-postserver ble forsøkt hacket ti ganger i løpet av to dager i november 2010. Det viser kommunikasjon mellom Clintons it-ansvarlige og

Det var sikkerhetsprogrammet Symantec som rutinemessig rapporterte at noen uautorisert forsøkte å logge seg på.

«These new emails show that the Clinton email server was subject to an aggressive and targeted hacking attempt,» Judicial Watch President Tom Fitton said in a prepared statement. «And we now know that yet another government agency, the United States Secret Service, not only knew about the Clinton email system but that it was the target of hacking. The Clinton email scandal has now widened to yet another Obama administration agency.»

Det var Bryan Pagliano som rapporterte innbruddsforsøkene til Justin Cooper som arbeider for Bill Clinton. Typisk nok holdt Clintons informasjonen innenfor sitt eget system. Cooper tok imidlertid hendelsen alvorlig og rapporterte til Secret Service. Hillary var tross alt utenriksminister.

Det politisk følsomme er at også en annen etat så tidlig som i 2010 var klar over at Hillary brukte en privat server til offentlig business.

 

Kyle Shideler, director of threat information at the Center for Security Policy, told LifeZette that State Department officials, the Secret Service, and President Obama all appeared to know that Clinton was using a private server — and gave her a pass.

Her dukker spørsmålet fra Watergate-høringene opp: What did they know and when did they know it?

Obama har hevdet at han først ble klar over serveren i mars 2015, da saken ble kjent i mediene. Det er åpenbart feil. Obama skal ha skrevet til Hillary under et pseudonym.

Slik vokser saken og blir en stadig større snøball.