Nytt

Nye eposter fra Hillary Clintons tid som utenriksminister viser at hun og hennes medarbeidere solgte kontakter til Obama-administer til mennesker som ga store beløp til Clinton Foundation.

Det er vanskelig å kalle det noe annet enn salg når koblingen mellom penger og tjenster var så tydelig som det fremkommer i epostene.

Det er Judicial Watch som har fått utlevert epostene som viser at Hillary lot seg kjøpe. Avsløringene kan denne gang vise seg ødeleggende for hennes rykte.

Hillary Clinton put the State Department up for sale, with top aides pulling strings and doing favors for fat-cat donors to the Clinton Foundation — including a shady billionaire, according to smoking-gun emails released Tuesday.

The stunning revelations include how wealthy contributors seeking influence or prestigious government gigs could fork over piles of cash to get access to Clinton’s inner circle, including top aides Huma Abedin and Cheryl Mills.

Doug Band var ansvarlig for Clinton-stiftelsen i 2009. I april skriver han til Abedin og Mills på vegne av en stenrik donor, Gilbert Chagoury:

In an April 2009 message to Abedin and Mills, Doug Band, who was overseeing the Clinton Foundation at the time, urgently asked for a meeting between a top US official and Gilbert Chagoury — a major donor to the Clinton family charity.

“We need to speak to the substance person re Lebanon. As you know, he’s [Chagoury] key guy there and to us and is loved in lebanon,” wrote Band, in a clear attempt to suck up to a big donor to the foundation.

Hvem er Gilbert Chagoury? Libaneser-nigerianer med masse penger. Og hvordan hadde han fått disse pengene? Shady character, som man sier på engelsk.

Chagoury is a Lebanese-Nigerian billionaire who gave the Clinton Foundation between $1 million and $5 million. In 2009, he also pledged $1 billion to the Clinton Global Initiative.

The construction magnate, a close pal of Bill Clinton’s, has financial interests around the world. He was convicted in Switzerland in 2000 of money laundering and paid a $66 million fine in a plea deal.

Gilbert-and-Roland-Chagoury-with-former-US-President-Bill-Clinton

Gilbert og broren Roland Chagoury med president Clinton. Det kan vise seg å bli et dyrt bekjentskap for hans kone. Det kan se ut som om Hillary solgte tjenester som Umin, og fikk klekkelig betalt i donasjoner til Clinton-stiftelsen.

Men når pengene kommer fra en person som er dømt for hvitvasking begynner begeret å bli fullt.

Penger lukter ikke, sies det. Det synes å ha vært Clinton-ekteparets rettesnor.

Clinton skaffet «venner» seriøse jobber innenfor «government» som de overhodet ikke var kvalifisert for. Dette er nok et overtramp av Hillary som viser illojalitet og manglende respekt for offentlig embete.

In emails obtained in June by Citizens United, another watchdog group, it was revealed that a Chicago securities trader who was a Clinton bundler and gave at least $1 million to the foundation landed on the International Security Advisory Board despite having no experience in the field.

The donor, Rajiv K. Fernando, got the gig in 2011 after Mills intervened, according to an email.

The board provides advice to the State Department on all arms control, and its members are national security experts with scientific, military, diplomatic and political backgrounds, according to its website.

After ABC News reported Fernando’s role, he resigned within 24 hours.

Rajiv_K_Fernando_c0-32-640-405_s885x516

Det er nesten for utrolig til å være sant: En aksjemegler som gir penger til Clinton-stiftelsen får som belønning en plass på et råd med nasjonale sikkerhetseksperter.

Tom Fitton, leder av Judicial Watch, sier Hillary kan ha brutt loven.

“No wonder Hillary Clinton and Huma Abedin hid emails from the American people, the courts and Congress,” said Judicial Watch boss Tom Fitton. “They show the Clinton Foundation, Clinton donors and operatives worked with Hillary Clinton in potential violation of the law.”

Hillarys oppførsel kan kalles sjakring: Hun solgte muligheter stillingen som utenriksminister ga til mennesker som beriket henne og stiftelsen. Det må kunne kalles svikefull opptreden.

Epostene viser at sjefen for Morgan Stanley i Asia, Stephen Roach, sendte henne manus for hva han skulle si til Kongressen om politikken overfor Kina: US government burde ikke blande seg inn i Kinas valutapolitikk og ikke innføre toll. Epostene bekrefter samrøret mellom Wall Street og Hillary.

Når det regner på presten drypper det på klokkeren. Huma Abedin fikk rikelig betalt. Doug Band opprettet senere sitt eget konsultentselskap. Abedin fikk lov å jobbe som konsulent på si til 15.000 dollar i måneden mens hun fortsatt var Hillarys nærmeste medarbeider.

In June 2011, Band formed the Teneo consulting firm, with Bill Clinton as the paid honorary chairman. And in 2012, Abedin won permission to work as a $15,000-a-month consultant for Teneo in a special arrangement that allowed her to remain on the State Department payroll.

Den samme Abedin er gift med daværende senator Weiner som gjorde skandale ved å sende underbuksebilder av seg selv til tilfeldige damer. To ganger dummet han seg ut for hele Amerika.

En så spektakulær oppførsel ville neppe blitt glemt med det første, hvis Weiner hadde tilhørt, la oss si Trumps kampanje.

Da Hillary ble utenriksminister i 2009 lovte hun ikke å blande kortene, og ikke ha noe med Clinton-stiftelsen å gjøre. Det motsatte skjedde. Hvis det var så «blatant», så åpenlyst som New York Post skriver, er det en overkjøring av regjeringens integritet og etiske regler som savner sidestykke. Hillary gjorde presis som hun ville, som om uminjobben var til for hennes skyld, ikke omvendt.

Tom Fitton sier til New York Times:

The documents indicate, he said in a telephone interview, that “the State Department and the Clinton Foundation worked hand in hand in terms of policy and donor effort.”

 “There was no daylight between the two under Mrs. Clinton, and this was contrary to her promises,” he added.

http://nypost.com/2016/08/09/emails-reveal-hillarys-shocking-pay-for-play-scheme/