Hillary Clinton kom med åpen kritikk av FBI-sjef James Comey på et valgmøte i Daytona Beach, Florida, lørdag. Hun sa brevet fra Comey til Kongressen var problematisk og la til: uten sidestykke. Det var en direkte kritikk av Comeys beslutning om å gå offentlig ut med at saken mot henne var gjenåpnet.

Det er ingen tvil om at det foregår en politisk kamp, hvor etatene sloss mot hverandre. Justisdepartementet la press på FBI om ikke å sende brevet.

Clinton ba FBI legge bevisene på bordet umiddelbart. Hun sa velgerne hadde krav på å se hva de hadde.

Det er lett å glemme at Hillary sitter på de samme e-postene, eller satt på dem. Hun slettet 33.000 e-postene som Kongressen hadde krevd utlevert.

Carl Bernstein som var med å avsløre Watergate, mener ikke Trumps sammenligning holder. Men han er enig i at det må være «en bombe» i materialet FBI fant. Ellers ville Comey aldri våget å gripe inn i valget.

FBI-kilder sier de fant en laptop som tilhørte Anthony Weiner og Huma Abedin med titusener av e-poster. John Podesta sier at det kan dreie seg om kopier av de som allerede er kjent, men FBI-kilden sier de er nye.

Justisdepartementet skal ha lagt press på FBI for ikke å sende brevet til Kongressen. Justisdepartementet ville at de skulle holde gjenåpningen av saken hemmelig for ikke å påvirke valget.

Obama-administrasjonen arbeider for Hillary. Men når hun er etterforsket av politiet møter Obama-administrasjonen seg selv i døren.