Ifølge gatewaypundit.com er det mistanker om at en av Paul Ryans nære medarbeidere, Dan Senor, lekket tapen. Senor er en ivrig #NeverTrump’er.

Bare det forhold at en nær medarbeider av Republikanernes fremste talsmann i Representantenes Hus er erklært fiende av Trump, er spesielt.

Senors kone er visstnok tidligere journalist i NBC.

Senor publiserte twittermeldinger etter søndagens debatt, der Trump etter manges mening reiste kjerringa, som ba mediene fortsette å heise videoen. Det er spesielt.

dan-senor

Gatewaypundit.com spør også om hvorfor Ryan først trakk seg fra møtet med Trump i Wisconsin lørdag, for deretter å erklære mandag at han innstilte all kampanjevirksomhet for Trump. Det var merkelig, gitt hvor bra Trump gjorde det i debatten. Mange medier skriver at han er back on track. Hvorfor ville Ryan gjøre splittelsen blant republikanere enda dypere?

Som kjent var den andre personen i videon Billy Bush en nevø av George H.W. Bush. Bush-klanen hater Trump, og det er personal etter det han gjorde med Jeb i valgkampen.

En plan der en aktivist, Senor, får tak i tapen og hvor Bush-dynastiet og andre, som Ryan, nikker stilltiende, er ikke usannsynlig.

Men gitt den sterke splittelsen mellom grasrota i partiet og ledelsen er dette hasardiøst. I stedet for å redde GOP kan det være de ødelegger det.

 

RUMBLINGS: Top Paul Ryan Advisor Leaked Trump Sex Talk Tape to WaPo