Trump skal etter planen melde seg for domstolen i New York tirsdag, og et stort apparat har vært i sving for å få det til å klaffe. Nå kommer meldingen om at Trump samme kveld vil holde et stort rally i Florida. Han vil gi Demokratene svar på tiltale.

Oppslutningen om Trump har vært enorm etter at det torsdag ble kjent at han blir tiltalt for en sak som ble foreldet for to eller fire år siden. Fire år hvis det regnes som en fillesak, misdemeanour, og to år hvis det regnes som en alvorlig sak, felony. Selv folk som står fjernt fra Trump har gått ut og støttet ham, som tidligere justisminister William Barr og tidligere visepresident Mike Pence.

Det er de som tier stille som får problemer, som Bush-familien, Paul Ryan og Mitch McConnell. Tiltalen er med på å skubbe dem utfor stupet. De stiller ikke opp for en politiker som er utsatt for den verste rettsbehandling i manns minne.

Det later ikke til at regimemediene og Demokratene oppfatter det slik. De lever i sin egen verden. At de kan ha gitt Trump en gavepakke, kommer bakpå dem.

En ny måling viser at flere velgere nå vil stemme på Trump både i primærvalget og det ordinære valget.

New post-indictment polling data from former President Donald Trump’s campaign shows that not only does he hold a commanding lead in the GOP primary and a lead over Democrat President Joe Biden in a likely general election matchup but that more voters in both the primary and the general election say they are now going to vote for Trump because of it.

Demokratene har sådd vind og høster storm.

Noen drømmer om at det kan være begynnelsen på slutten for Trump:

Det samme mener Elon Musk.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.