Etterhvert som man tilpasser seg livets nye realiteter, dukker det opp nye produkter som skal hjelpe oss med å overleve hverdagen. I denne saken, bokstavelig talt. I USA kan man få kjøpt skuddsikre matter som barna kan hekte på seg ved en eventuell skoleskyting.

Man ser straks flere innvendinger ved et slikt produkt: Hvordan påvirkes barns psykiske helse av til enhver tid forvente å bli skutt mens de er på skolen? Er det ikke bare å løfte på mattene for å skyte dem? Vil barna legge seg stille ned og vente på å bli skutt istedet for å forsøke å rømme/gjemme seg? En drapsmann kan sikkert også skyte mens han sitter på huk?

bulletproof-blanket

Knallorange? Ikke akkurat noen kamuflasjefarge…

screen shot 2014-06-10 at 7.30.31 am

Hvordan kom vi hit?

Barnestørrelsen koster litt over tusen dollar, ifølge produsentens webside.

 

Businessinsider

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂