Tavle

Aslak Borgersrud har fått Listhaugs argumenter om at barn ikke skal legge ut på en farefull reise alene, helt i vrangstrupen.

 

Det er av hensyn til barna at man ikke skal gi barn permanent opphold. Hva blir det neste? Av hensyn til pasientene stenger man alle norske sykehus? Av hensyn til fjellvandrerne sprenger vi Galhøpiggen til grus? Av hensyn til passasjerene forbyr vi all kollektivtransport?

Sylvi Listhaug! Av hensyn til deg selv bør du umiddelbart miste jobben! Aller helst bør du plasseres i en koselig liten utbomba leilighet i Aleppo. Hvis du mener det er best for barna å bli i det krigsherjede Syria, så må det da være helt ålreit for en ressurssterk kvinne som deg? Vi kan kalle det «å hjelpe dem i nærområdene».

Darwin P. Erlandsen ville tildelt en pris. Garantert.

http://www.dagsavisen.no/sylvi-listhaug-av-hensyn-til-deg-selv-bør-du-umiddelbart-miste-jobben-1.709350