Nytt

Beboere i Groruddalen melder om narkotikasalg i nyopprustede parkanlegg i Groruddalen. Store summer er lagt ned i å gjøre områder av Groruddalen attraktive. Nå melder beboerne om bekymring for økt narkosalg.

Groruddammen

Flotte parkanlegg er dessverre ingen sikker investering for en bedre fremtid.

Jan Bøhler står på for Groruddalen også i denne saken. Mye tyder på at han vil ha nok av saker å prate om for å gjøre Groruddalen til et bedre sted i årene som kommer. Om han innser at befolningssammensetning har mer å si for trivselen enn vakre parker gjenstår å se.

Det bør også påpekes at flere av disse opprustede parkanleggene ligger på steder som tidligere hadde tiltrekning på personer som i beste fall kan beskrives som litt på skråplanet.

Jan Bøhler (Ap) har i sommer fått inn flere meldinger fra beboere som er bekymret for økt narkotikasalg i Groruddals-parker. Nå ber han alle følge godt med.

– Det er viktig at folk bruker uteområdene i Groruddalen når vi bruker så store ressurser og midler til å lage attraktive parkområder og ruste de opp. Vi må passe på at de som holder på med andre ting enn koselige aktiviteter i parken ikke får ta områdene fra oss. Da tenker jeg spesielt på narkolangermiljøet, sier Bøhler.

—-

Bøhler er først og fremst bekymra for områdene som har blitt satset på i form av Groruddals-satsinga.

– De kan oppleves som utrygge på grunn av narkolanging, og det forstår jeg. Det er et miljø som kan virke ustabilt. Det kan i verste fall gjøre at folk slutter å gå tur i områdene og unngå de stedene. Vinninga går litt bort i spinninga da, sier han.

Groruddalen.no