Nytt

Jernburet forside

 

Dreyer slipper en ny bok av Asle Toje idag. Fra omtalen:

Etter et tiår med stagnasjon er elitenes liberale internasjonalisme på kant med folkeviljen. Folk spør seg om det virkelig er sant at felles grenser må bety åpne grenser? Skal menneskene tjene økonomien, eller omvendt – er stadig større ulikhet prisen vi må betale for globalisering? Er prisen vi betaler i form av tap av mening og identitet verdt det? Dette er blant spørsmålene som Asle Toje tar for seg i boka Jernburet ; liberalismens krise. Uttrykket «rasjonalitetens jernbur» er et bilde på individet som står som fremmede overfor et system som de selv har skapt.

Boken er en oppfølger til Rødt, hvitt & blått. Toje reiser og reflekterer over det han ser. Denne gang reiser han fra Kaliningrad til Burgos ved Svartehavet.

ISBN: 9788282651103

288 sider

pris kr 329,-

Boken kan, for de som ikke bor nær en bokhandel, bestilles direkte fra forlaget Dreyer.