«Dagens Europa er et lysende eksempel for hele verden på hvordan man pisser i sitt eget drikkevann. Over hele kontinentet vedtas lover for å kvele ytringsfriheten og folk kriminaliseres for å si det de mener. Senere denne måneden vil Elisabeth Sabaditsch-Wolff stilles for retten anklaget for å ha rakket ned på religiøse lærdommer, en tiltale som kommer rett ut av inkvisisjonen. Hennes forbrytelse? Å peke på det avsnittet i Koranen som gir en mann lov til å slå sin kone. For dette risikerer hun tre års fengsel. Velkommen til et rettssystem av eurabeisk merke.

Ellers hører jeg at noen nederlandske politikere er bekymret for sitt lands internasjonale omdømme nå som Frihetspartiet er med og styrer. Vel, de burde ikke bekymre seg. Landets rykte kunne ikke være noe dårligere enn det er akkurat nå, takket være dem, og takket være den uloven som får landets mest populære politiker trukket for retten som en forbryter for å ha fortalt sannheten, fremfor et kollegium av klart partiske dommere som siden har vist seg ute av stand til å iscenesette en Stjernekammer-lignende rettssak fordi de ikke har tilstrekkelig klokskap eller selvdisiplin til å holde partiskheten deres for seg selv.

I samme øyeblikk som verdens øyne var rettet mot Nederlands rettssystem viste de skurkene av noen dommere i Amsterdam hva de var gode for, og gav en så strålende oppvisning i ynkelig inkompetanse og partiskhet at saken måtte stanses. Klart mer opptatt av ideologi enn rettferdighet som de er, har de vist seg uegnede til å dømme selv i et babyshow. En av dem var til og med så frekk å beskylde Wilders for å undergrave domstolene, men de trenger ærlig talt ikke hans hjelp når de selv er så flinke til å undergrave ikke bare hele det nederlandske rettssystemet, men den vestlige sivilisasjonens selve grunnvoller.

Aktoratet ønsker ikke å gå videre. De sier at det ikke finnes noen tiltalepunkter, men dommerne kjører likevel på med en ny sak fordi de er fast bestemte på å få has på denne fyren. For hensikten med denne saken var aldri å dømme upartisk, ei heller den i Østerrike. Hensikten er å bringe folk til taushet ved å statuere et eksempel, ved å vise alle andre at de også vil bli behandlet som simple forbrytere hvis de våger å uttrykke en negativ oppfatning om verdens mest tilbakestående, intolerante og voldelige religion. Så langt er vi kommet i dagens Europa. Det virker som en levning etter Sovjetunionen. Jeg er overrasket over at de ikke har prøvd å sperre Wilders inne i et mentalsykehus. Kanskje det kommer senere.

Hva verre er, ganske mye verre også, er at vi må nøye oss ikke bare med skurker som dommere og lovgivere uten ryggrad, men også med late og partiske journalister som ødelegger språket for å undertrykke sannheten, og som bakvasker enhver som står opp for vestlige verdier som «høyreekstrem», som en fascist, en hatspreder, en rasist – hvilket er det «høyreekstrem» betyr.

Sannheten er at venstresiden langt på vei er de nye høyreekstreme i dagens Europa. Og dette kommer mest brutalt til uttrykk her i Storbritannia med det oppsopet av antidemokratiske kulturelle selvhatere, relativister, kvisete studenter, islamister, antisemitter og ekstreme venstrefascister som utgjør organisasjonen med det ironiske navnet Unite Against Fascism hvis foretrukne taktikk er å øve vold mot fredelige demonstrasjoner de ikke er enige i som en gjeng støvelkledde nazi-forbrytere, fordi de er redd for ytringsfriheten og de vet at de forsvarer noe som ikke kan forsvares. Sammen mot fascismen, men ikke den religiøse fascismen, for det kunne fornærme fascistene. Best å ikke tenke på det en gang.

Men slapp av. Dere trenger ikke å skamme dere, som om dere visste hva det er, for vi andre er i ferd med å gjøre det for dere, med renter. Og disse tingene skjer over hele Europa nå. Enhver som arrangerer en fredelig demonstrasjon til støtte for demokratiet eller vestlige verdier kan forvente å bli fysisk angrepet av gjenger av disse voldelige, selvrettferdige nautene som skylder sin frihet til andre menneskers vilje til å forsvare den, men som selv ikke er i stand til å klare annet enn å undertrykke den legitime uenigheten. Du verden, så progressivt. Disse folkene er selvsagt ikke antifascister i det hele tatt, er de vel? De er imot friheten. Mot den frie tanken, mot ytringsfriheten, og mot alle andre friheter, bortsett fra friheten til penger fra staten. Venstrefolk og islamister har en felles sans for ytelser fra et samfunn de foregir å forakte, så de står sammen i hykleriet, foruten intoleransen, ignoransen, dumheten og hatet.

Multikulturalismen i Europa har grunnstøtt, noe alle nylige valgresultater har vist. Selv politikerne innrømmer det nå. Noen klamrer seg fortsatt fast til den, slik folk i Sovjet klamret seg til kommunismens illusjon, men det er slutt, og disse rettsfarsene og denne gatevolden er symptomer på dens dødsrykninger. Det er desperate handlinger fra desperate personer som har gått seg fullstendig vill. Å kriminalisere meninger er å innrømme åpent at lovgiverne har mistet kontrollen og skapt en situasjon de ikke kan hanskes med. Men det er sånn som skjer når folk aldri blir spurt om hva de mener, og de blir ignorert når de sier det likevel.

Vel, nå kan det ikke ignoreres lenger, og det vil ikke bli ignorert. Uansett hva som skjer under disse to rettssakene, er dette bare begynnelsen. Ånden er ute av flasken i Europa, og ingen multikulturell mangfoldsfascist vil klare å putte den tilbake igjen. Det er allerede tusenvis av mennesker som hever stemmen og sier sin mening rett ut i opposisjon til den ubarmhjertige islamiseringen av vårt samfunn, og snart kommer det til å bli millioner av dem. Folk som har fått nok av politisk korrekthet, av å bli fortalt hva de har lov til å tenke og si, av å bli fortalt at de må respektere en religion som ikke respekterer noen som helst.

Og etterhvert som de snakker finner de ut at de ikke er alene, og at de faktisk ikke er fascister eller hatspredere eller rasister i det hele tatt, til tross for det de gjentatte ganger er blitt fortalt av en feig og uhederlig presse. Og i likhet med mange av disse menneskene er jeg imot islam av den enkle grunn at islam er imot meg og alt jeg står for. Jeg bryr meg ikke om hva muslimer eller noen andre synes om det, ei heller bør jeg være nødt til det.

Etter min mening er islams avskyelige behandling av kvinner en forbrytelse mot menneskeheten, intet mindre. Det er ett tusen prosent galt, det finnes ingen gråsone, det er samvittighetsløst og utilgivelig, og det forgifter hele verden. Det er ikke annerledes eller relativt, det er tilbakestående og usivilisert. Det finnes ingen unnskyldning for det, og ingen unnskyldning for å forsvare det.

Dette er er min svært sterke mening, du kan være uenig, og du har rett til å være det, akkurat som jeg har rett til å si det jeg sier, og insisterer på retten til å si det så åpent, så ofte og så høyt jeg vil, og enhver som velger å la seg krenke kan dra til helvete for min del, med all respekt, særlig der borte i den islamske republikken Østerrike.

Å innskrenke ytringsfriheten er som å skattlegge luft. Ingen har rett til å gjøre det, uansett hvem de er eller tror at de er, hva slags fancy merke de bærer, eller hvilken hellig bok de holder i sine ekle små hender. Så de kan vedta så mange lover de har lyst til, og de kan feste dem alle til hverandre i en papirlenke hvis de vil, eller heise dem opp som flagg på alle moskeenes minareter.

Disse lovene vil bli bekjempet, og de vil bli omgjort fordi det er de ettergivende feigingenes lover hvis råtne multikulturelle løgn snart ikke vil være annet enn en pinlig historisk plett, og jo før jo bedre, hvis jeg får lov til å si det.

Fred. Det hadde vært noe.»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.