Det har oppstått en ny situasjon i Europa. 20 år etter Murens fall har kontinentet igjen fått sine dissidenter, denne gang ikke bak Jernteppet, men levende midt i blant oss, usynlig, på flukt for noe de har sagt eller skrevet. Vestlige liberalere vil ikke ta dette inn over seg. Kan det være så alvorlig? Salman […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

Det har oppstått en ny situasjon i Europa. 20 år etter Murens fall har kontinentet igjen fått sine dissidenter, denne gang ikke bak Jernteppet, men levende midt i blant oss, usynlig, på flukt for noe de har sagt eller skrevet. Vestlige liberalere vil ikke ta dette inn over seg. Kan det være så alvorlig? Salman […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.