Det har oppstått en ny situasjon i Europa. 20 år etter Murens fall har kontinentet igjen fått sine dissidenter, denne gang ikke bak Jernteppet, men levende midt i blant oss, usynlig, på flukt for noe de har sagt eller skrevet. Vestlige liberalere vil ikke ta dette inn over seg. Kan det være så alvorlig? Salman […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli medlem eller logge inn hvis du allerede er medlem. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.
Det har oppstått en ny situasjon i Europa. 20 år etter Murens fall har kontinentet igjen fått sine dissidenter, denne gang ikke bak Jernteppet, men levende midt i blant oss, usynlig, på flukt for noe de har sagt eller skrevet. Vestlige liberalere vil ikke ta dette inn over seg. Kan det være så alvorlig? Salman […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli medlem eller logge inn hvis du allerede er medlem. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.