Kommentar

Tallene for desember er oppløftende: 254.000 requests for pages, en fremgang på rundt 25 prosent fra november (206.000).

Uansett om dette ikke er identisk med unike brukere, er det likevel et tegn på at stadig flere oppdager og leser siden.

I det nye året håper vi å kunne gjøre noe mer egenreportasje. Intervjuer, og mer om den nye antidiskrimineringsloven som trådte i kraft 1. januar.

Utenriks vil vi fortsette i samme spor. Det er ofte detaljene og nyansene det skorter på i norske medier. Dagsnytt maler og maler på hvor mange som blir drept av bomber i Irak. Det er totalt intetsigende. Den journalistikken har de drevet med helt siden borgerkrigen i Libanon. Mens de neglisjerer alle de interessante meldingene om hva som foregår i landet. Når Falkenberg Mikkelsen eller andre skal oppsummere hva som skjer, kan de gjøre det uten at leserne har motforestillinger.

Vi tar gjerne mot «gjesteartikler», og er nysgjerrige på om det ikke er en journaliststudent eller andre som kunne tenke seg å skrive for Document.no.

Donasjoner er et tilbakevendende tema: Det er først og fremst for å kunne trekke fra alle avisabonnementene på selvangivelsen. Da må man kunne vise til inntekter. Noen lønn regner vi ikke med foreløpig.