Vi har to klipp som forteller hvem Joe Biden er og forklarer hvorfor han klamrer seg til makten. Biden stilte også som president i 1987. Den gang måtte han trekke seg fordi det ble avslørt at han hadde plagiert den britiske Labour-lederen Neil Kinnock. Falskhet og løgner har vært Bidens varemerke.

I tillegg har han et såkalt «mean streak», han er hevngjerrig, og simpel: Han kvier seg ikke for å bruke statlige organ som skattevesenet for å hevne seg på eksen til kona Jill.

Greg Stephenson heter mannen som fikk oppleve hvor simpel Joe kunne være. Når han leser og ser om prosessene mot Trump forstår at det er samme oppførsel.

Denne mannen har såkalt liberale medier dekket for helt siden 2020, fordi de sammen med Demokratene hater Trump.

Men de seiler med lik i lasta. Når Biden blir tvunget til å gå av vil det være Demokratenes Watergate. Den gang forsvarte de pressefriheten, idag forfølger de pressefriheten. Deres nederlag kommer til å ha konsekvenser langt utenfor USA.

 

Youtube:

Rumble:

Podbean:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.