Etter Joe Bidens katastrofale opptreden i debatten med Donald Trump står verden på randen av en katastrofe. For første gang fikk 50 millioner amerikanere se hvor skrøpelig Biden er, både kognitivt og fysisk, og mange spør seg med rette hvem som egentlig styrer landet når mannen i Det hvite hus åpenbart er ute av stand til å gjøre det. Debatten har derfor gjort det langt mer sannsynlig at Trump vinner presidentvalget den 5. november, ettersom stemmetallene hans kan bli så store at det blir umulig å jukse, slik Demokratene helt sikkert vil forsøke seg på.

Verdens ledere har selvsagt alltid vært klar over Bidens prekære tilstand, og USAs fiender har ikke nølt med å utnytte situasjonen. Det gjelder Russland, Nord-Korea og Iran, som vet at de har lite å frykte så lenge Joe er en gallionsfigur og det amerikanske militæret synes å være mer opptatt av transseksualitet og andre wokefenomener enn av nasjonalt forsvar.

Nå må USAs fiender innse at det bare er et halvt år til Donald Trump blir president igjen, og de vet at han ikke er en mann å spøke med, men en som går inn for mottoet «fred gjennom styrke», mens Bidens politikk alltid har vært «krig gjennom svakhet». Så de må skynde seg med å realisere sine onde planer før Trump kommer til makten.

Så bli ikke overrasket om Kina griper muligheten til å angripe Taiwan, om Nord-Korea invaderer Sør-Korea eller om Iran og deres leiesoldater trapper opp sine angrep på Israel. Fra Biden-administrasjonen har de ikke annet å frykte enn nervøs håndvridning.

Verken vestlige medier eller regjeringer ser ut til å ha innsett hvor farlig det er for verdensfreden å ha en feig og kunnskapsløs administrasjon i Washington, fordi de har vært så oppslukt av Trump-hatet at de har lukket øynene for verdens realiteter.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.