En person ble drept og to andre såret da en bevæpnet mann åpnet ild på et tannlegekontor i byen El Cajon i Sør-California torsdag ettermiddag. Den mistenkte, Mohammed Abdulkareem, ble satt i varetekt torsdag kveld etter en menneskejakt.

Flere medier har bekreftet at offeret som ble drept var en ortodoks jødisk mann.

Mohammed Abdulkareem skal ha vært en tidligere klient av tannlegen. Han er 29 år gammel og bosatt i El Cajon. På dette tidspunktet sier politiet at Abdukareems motiver er uklare.

Etter skytingen flyktet Abdulkareem i en U-Haul-lastebil. Han ble senere pågrepet av politiet og var bevæpnet med en ladd pistol og flere ladde pistolmagasiner. Han kjøpte våpnene på lovlig vis bare to uker før skytingen, sa politiet.

Et annet offer, identifisert av Daily Mail som Yareli Carrillo, ble skutt i begge bena, men er angivelig i stabil tilstand. En tredje person som ikke er navngitt, forventes å overleve.

Jewish News Syndicate (JNS) skriver at Daily Mail rapporterte at tannlegesenteret Smile Plus, som drives av far-og-sønn-teamet legene Jack og Benjamin Harouni, var stedet for skytingen.

Kontorets resepsjonist Yareli Carrillo (28) ble skutt i beina, men er i stabil tilstand og forventes å overleve, la Daily Mail til. En mann i 40-årene som ikke er navngitt ble også skadet, men forventet å overleve.

Det er ikke klart om Harounis var på kontoret på tidspunktet for skytingen, skrev Daily Mail.

The office’s receptionist Yareli Carrillo, 28, was shot in the legs but is in stable condition and expected to survive, the Daily Mail added. A man in his 40s who has not been named was also injured but expected to survive.

It’s not clear if the Harounis were in the office at the time of the shooting, the Daily Mail added.

Yeshiva World News rapporterte at Benjamin Harouni er identifisert som personen som ble drept i skytingen, skriver JNS.

Ayelet Azoury skriver på Facebook i kveld.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.