En mann er skutt og drept av politiet i London etter at han skal ha knivstukket flere personer. Mannen ble skutt rundt klokken 14 i Streatham High Road. Han er erklært død.

Angrepet beskrives som et terrorangrep. Folk løp i panikk vekk fra stedet. Et vitne sa at mannen hadde hatt machete og sølvfargede beholdere.

NTB siterer The Telegraph:

– Jeg så tre mennesker som var skadd. En av dem kan ha vært gjerningspersonen, sier en kvinne.

En video fra åstedet viser at en kvinne fraktes til en ambulanse. Et annet øyenvitne forteller at en kvinne ble stukket med kniv i ryggen, mens en annen kvinne ble stukket i magen.

En sykepleier forteller at hun så en mann gå inn i en butikk, hvor han begynte å knivstikke flere mennesker.

– Butikkeieren forsøkte å ta fra ham kniven, men mannen klarte å komme seg løs. Han knivstakk en kvinne på sykkel. Det var en veldig stor kniv, sier hun.

Gulled Bulhan, 19, forteller at han så mannen bli jaget av politiet og at han deretter ble skutt:

«I was crossing the road when I saw a man with a machete and silver canisters on his chest being chased by what I assume was an undercover police officer – as they were in civilian clothing.

«The man was then shot. I think I heard three gun shots but I can’t quite remember.

«After that I ran into the library to get to safety.»

Ifølge Sky News skal to personer ha blitt knivstukket.

 

 

 

 

Daily Mail

Kjøp Halvor Foslis nye bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.