Document skrev tidligere om den 19 år gamle mannen som angrep tre New York City politibetjenter med en 18-tommers machete på Times Square nyttårsaften. Dagen etter ble en  kvinne i Ohio drept av en mann med machete og onsdag ble Sayed Faisal skutt av Cambridge-politi da han truet dem med en Kukri-kniv.

Trevor Bickford, konvertitten som målrettet angrep politiet i New York City, fordi de var enemy of the state. I følge distriktsadvokat Lisa Nicholas, skal Bickford ha sagt at han med vilje ventet med å angripe til øyeblikket da politibetjenten var isolert og ingen sivile var i nærheten: 

– Jeg ønsket å drepe en politibetjent i uniform. Jeg så en og ventet til han var alene. Jeg sa Allahu Akbar. Jeg gikk mot politimannen og slo ham over hodet med en kukri.

– Jeg siktet etter en annen betjent, men slapp kniven og da prøvde jeg å få tak i politimannens pistol, men klarte ikke, skal Bickford ha fortalt etterforskere.

Hun ble revet bort fra oss i løpet av sekunder

Drapet på en 22 år gammel kvinne i den lille byen Upper Sandusky i delstaten Ohio har rystet samfunnet som ikke har opplevd et mord siden 2001.

På nyttårsdag stormet Bethel M. Bekele inn Dollar Tree butikken hvor Keris L. Riebel jobbet og angrep henne bakfra med en machete. Han hogg henne flere ganger med det dødelige våpenet og den unge damen var allerede død da politiet ankom kort tid etter.

Keris giftet seg i oktober med Jordan Riebel og var nettopp uteksaminert fra college med en bachelorgrad i HR-ledelse. Det nygifte paret hadde nettopp fått en valp og gledet seg til få barn og starte sitt nye liv sammen. Hun ble revet bort fra oss i løpet av sekunder, sto det på en GoFundMe-side etablert av et familiemedlem.

Bekele hadde rømt fra butikken før politiet ankom, men ble senere funnet i en parkert bil ved Upper Sandusky Sheriff’s Office. Han ble arrestert og siktet for drap.

Fox News Digital fikk tilgang til 911-anropet og en uidentifisert innringer sa at en mann i helsvart angrep en kassadame. – Han slo henne i nakken og hun falt rett i bakken:

– He’s wearing all black. He walked out … when we went into the car, the caller told 911 dispatch of the suspect. – She fell down straight to the ground. He hit her in the back of the neck.

Det lille samfunnet i Upper Sandusky sørger over tapet av den unge kvinnen, som huskes som en omsorgsfull og utadvendt person.

– Jeg kan ikke forestille meg hva familien går gjennom,  sa Kevin Simonis, som handler på Dollar Tree og kjente Riebel, til Fox 8. – Hun var alltid så hyggelig og så omsorgsfull. Veldig sprudlende, veldig utadvendt og typen person som ville gjort alt for at andre hadde det bra. Ærlig talt kunne hun ikke skade en flue.

Motivet for drapet er uklart på nåværende tidspunkt.

Pedro L. Gonzalez Twitter:

På nyttårsdag gikk Bethel Bekele inn i en Dollar Tree butikk med en machete, nærmet seg Keris Riebel mens hun jobbet, og hacket henne i hjel. Politiet har ikke et motiv, og av en eller annen merkelig grunn er dette ikke en nasjonal nyhet.

Et ikke-dødelige våpen stoppet ikke gjerningsmannen med Kukri-kniv

En beboer i Cambridge Massachusetts ringte 911 onsdag ettermiddag for å rapportere at en mann hoppet ut av et vindu i en leilighet med det som så ut til å være en machete.

Da politiet ankom, fant de mannen som senere ble identifisert som 20 år gamle Sayed Faisal bak en bygning. Faisal løp deretter fra området med våpenet, som etterforskerne beskrev som en fot lang Kukri-kniv. Kukri er en stor, tung, krum kniv som brukes til å hogge med som ei øks eller en machete.

Politiet jaktet på mannen fem kvartaler da han plutselig snudde seg og beveget seg mot politiet med den skremmende kniven. En betjent brukte et ikke-dødelige våpen for sette ham ut av spill men det stoppet ikke Faisal. Han fortsatte å true politibetjentene som gjorde flere forsøk på å de-eskalere situasjonen.

Faisal ble til slutt så truende at en Cambrigde-betjent så seg nødt til å skyte ham. Han ble umiddelbart kjørt til Mass General Hospital hvor han døde av skadene.

Betjenten som var involvert i skytingen er tatt ut i permisjon og hendelsen er under etterforskning av Middlesex District Attorney’s office.

 

 

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.