Dagens tekst i kirken var om profeten Jonas som fikk beskjed av Herren om å gå til byen Ninive og forkynne at den ville bli ødelagt. Jonas hadde ikke lyst på oppgaven og forsøkte å unnslippe, men etter å ha tilbrakt tre dager i buken på en hval var han klar.

Han vandret rundt i megaregionen og forkynte at dens dager var talte. Dette fikk kongen høre og han tok profetien til seg. Han kledte seg i sekk og aske. Herren trakk dommen tilbake.

På 60-tallet kalte vi USA for Babylon. Uttrykket «in the belly of the beast» var helt vanlig. Det var klare overslag fra Det gamle testamente.

I dag er USA virkelig den store skjøgen og det faller helt naturlig å tenke at USA under Biden og Demokratene nedkaller Herrens vrede over sine hoder.

Hva med Norge? Vi har en regjering som faller fra hverandre pga løgn og svindel. Hvor lenge kan hykleriet fortsette? Hadde befolkningen hatt mulighet for å landforvise Støre hadde det skjedd. Men nordmenn har ikke den muligheten som de gamle grekerne hadde. De skrev navnet på den de ville ekskludere på et potteskår.

Makteliten kjenner det gynger under føttene. De øker derfor represjonen. Det er et gammelt 68’er-uttrykk skapt av Herbert Marcuse. Vi brukte det om det borgerlige samfunnet, men det var en «walk in the park» sammenlignet med det vi har nå.

Nå snakkes det åpent om utstøtelse av mennesker med feil meninger. De sensureres, føres opp på lister. I USA har myndighetene fått finansmyndighetene og bankene med på snoking i banktransaksjoner. Det er ikke bare Trump-velgere, men også kristne som spores.

Vi står ved begynnelsen til en forfølgelse av alle myndighetene stempler som fiender.

Det høres ut som en fantasi, men er virkelighet, en virkelighet som er på full fart til oss.

På toppen av det hele snakker den om nødvendigheten av å forberede seg på krig.

 

YouTube:

Rumble:

Podcast:

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.