Det er historisk når Danmarks statsminister klager over at avisene publiserer alt mulig uten å sjekke om det er desinformasjon. Danmark har nettopp hatt besøk av Barack Obama som leste fra samme scriptet: Nettet må bringes under kontroll.

De som virkelig tror at man kan avgjøre hva som er løgn og sannhet i den ustanselige strømmen på internett, snakker mot bedre vitende. Det de i virkeligheten snakker om er makt. De vil ha makt og kontroll og for å oppnå det må de eliminere opposisjon. De sier i virkeligheten at de frykter meninger de ikke kontrollerer. Det er skremmende å høre en sosialdemokratisk statsminister ordlegge seg på denne måten. Vi hører samme toner i vårt egen land. Dette er historisk. Sosialdemokratiet har mistet forbindelsen med folket og vender seg nå mot det. Det er historien i revers.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.