Den som ser MSNBC, CNN, NBC, CBS, ABC vil høre og se det trekkes paralleller mellom Maga og nazisme, og en brennmerking av Trump og hans velgere som insurrectionist som må slås ned med alle midler. Samtidig sitter Demokratene opp til halsen i korrupsjon. Temperaturen stiger. Demokratene er desperate. Trump leder på meningsmålingene også på landsplan over Biden. Rettssakene ser ikke ut til å føre frem. Demokratene har som det heter «overplayed their hand», de har forstrukket seg slik at alle fremstøt mot Trump slår tilbake.

Da griper Hollywood til dystopier. Den ultimate er Civil War.

Sivilisasjonssammenbrudd er en hel genre i Hollywood og mediemaskinene Netflix og HBO: I fjor kom serien The Last of US på HBO.

De er godt laget. Mannen bak denne er den samme som laget Tsjernobyl. Men det er mørkt, veldig mørkt, unødvendig mørkt. En ting er apokalyptiske tilstander, noe annet er et virus som forvandler mennesker til monstre som angriper og gjør andre friske til monstre. Det er et gammelt Hollywood-trick, men her bygger man på menneskenes dypeste skrekk: For mørket inne i alle mennesker. Er det nødvendig?

Den som ikke har sett en slik serie bør gjøre det for å vite hva som påvirker millioner. For disse seriene sitter folk og ser på og det kan være det vil påvirke deres oppførsel når det bryter ut kaos.

Prepperbevegelsen er sterk i USA, forberedelsene til Dommedag, og serier som dette bidrar til stemningen.

Det skremmende er at Demokratene har forvandlet amerikanske storbyer de kontrollerer til miljøer der slike scener allerede utspiller seg. Det er derfor alt hatet mot Maga og Trump som mediene pisker opp, er urovekkende. Det blir selvoppfyllende profetier.

Professor Victor Davis Hanson er fullstendig klar over at Demokratene leker med ilden, men de bryr seg ikk.

 

Victor Davis Hanson er unik i sin forståelse av hva som ødelegger Amerika, det er selfinflicted, selvpåført og vi er ved å gjøre det samme gjennom import av hundretusener av mennesker som bruker religion som stammeforbund.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.