Årets midtveisvalg er blant de mest skjebnetunge noensinne. Hvis ikke Republikanerne vinner flertall i begge kamre, er republikken tapt. Demokratene har undergravd fundamentet og erobret institusjonene innenfra. Der bruker de sin makt til å ensrette og skaffe seg kontroll. Hvis de skulle lykkes med sin strategi tirsdag – og det mangler ikke på forsøk –, er ikke lenger USA et demokratisk land.

Men er det ikke nettopp dét Demokratene sier om Republikanerne, især dem som støtter Trump? Jo, det er det, og det er et utslag av deres sorte propaganda og renkespill. Alt Demokratene tar i, blir ødelagt. Det gjelder også norsk politikk. Mediene dekker over at vår viktigste allierte er i ferd med å bli overtatt av kuppmakere.

MAGA ønsker bare å bevare det USA som har fungert og er verdens eldste republikk. Demokratene vil erstatte den med noe som de mener er mye bedre: Det kalles diktatur.

 

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.