Dinesh d’Souza gjennomgår Dantes Guddommelige komedie og det er ganske brutale greier. En familie blir innestengt i et rom og overlatt til sultedøden. Faren spiser barna. Slik gjenfinner Dante ham i inferno – gnagende på en hodeskalle. Slik var virkeligheten en gang.

Nå er bestialiteten mer på det indre plan.

Kona til høyesterettsdommer Clarence Thomas heter Virginia og kalles Ginni. Hun er aktiv politisk på den konservative siden. Etter valget 3. november 2020 skrev hun 29 beskjeder til stabsjef i Det hvite hus, Mark Meadows, og oppfordret ham til å stå imot. -Jeg er redd vi taper republikken, skrev hun.

Men Trump-hatende medier gjør dette til en konspirasjon og forsøker å sverte hennes mann. Clarence er den mest konservative i høyesterett.

Det er typisk Demokratene: De holder på å banke gjennom en aktivist til bli dommer. Kantji Jackson ser på forfatningen som en levende ting åpen for tolkning. Den kan plastisk endres i radikal retning.

Men det finnes ingen bluferdighet hos Demokratene. På den ene siden angriper de forfra, og på den annen side bakfra.

Europeerne er som søvngjengere og forstår ikke hva som skjer.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp Kents bok her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!


Vi setter stor pris på et bidrag til vårt arbeid, bruk Vipps eller konto:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.