Demokratene, mediene og sikkerhetsstaten forsøkte å fremstille Trump som en russisk løpegutt. Alle som har utfordret Demokratene, har fått denne anklagen rettet mot seg. Den kunne også brukes etter at Trump ble valgt. Han var en illegitim president. Det sa Demokrater på løpende bånd, fra Hillary til Jimmy Carter.

Og de fortsatte å si det. Hillary har gjentatt og gjentatt at hun ble snytt for seieren.

At de også har forsøkt å hindre valgmenn, ble bekreftet i Kongressen, i 1969, i 2000 og i 2016. Akkurat det samme som de nå vil kriminalisere Republikanere for, har de selv gjort. Opplyste velgere vet det, og ser det, og de reagerer. Fanatiske Demokrater mener de har rett til det. Når de sier «ingen står over loven», mener de i virkeligheten at «vi står over loven». Det ubehagelige er at medier og politikere i Vest-Europa begynner å oppføre seg på samme måte. Under energikrisen har norske politikere vist en kynisme og likegyldighet som man ikke skulle tro var mulig. Regjeringen later til å ha gått helt fra konseptene. Først plyndrer de borgerne, så går de løs på næringslivet.

De forvandler det politiske systemet fra demokratier til regimer.

Demokratene i USA har vært foregangsmenn. Men på et eller annet tidspunkt blir det for mye. De innhentes av sine egne løgner. Alt er på tape, og når misnøyen blir stor nok, slår det inn selv hos velgere som ikke følger godt med.

 

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.