Ingenting ser ut til å ryste sumpen i Washington nok til å ta et oppgjør. Den korrupte eliten håper på nok en omgang. Men det blir som å ha helvetes hunder i hælene. Hvis de slutter å løpe blir de spist. Derfor klarer de ikke ta avsløringene om Russiagate inn over seg. De er opptatt av å skape en ny myte – om 6. januar. The insurrection. Hvis de får den til å sitte håper de å kunne senke Trump.

De klarer ikke forstå at John Durhams opprulling av Russiagate kaster skygger både bakover og fremover. Overvåkingen og fabrikeringen av bevis mot Trump begynte så tidlig som i 2014. Før han kom ned rulletrappa i Trump Tower.

Obama-folket har valget mellom å tilstå og fortsette spillet. Så lenge mediene beskytter dem kommer de til å fortsette jakten på Trump. Nå gjelder det å hindre at han kan stille i 2024. Men i virkeligheten står slaget allerede i november. Hvis Republikanerne får flertall kan Demokratene bare glemme å stanse Trump i 2024.

De klarte å unngå rettferdighetens klør da de fikk svindlet seg til valget i 2020. Amerikanerne har ikke glemt at Hillary gjentok og gjentok at Trump var en illegitim president som kunne takke Putin for seieren. Når Trump vil ha gransket valget vil justisdepartementet ha kriminalisert de som setter spørsmålstegn ved resultatet.

Det Demokratene og mediene har klart er å klekke ut en hardkokt kjerne som tror hva det skal være og hater intenst alt som har med MAGA å gjøre.

De samme menneskene som hevder at 6. januar er større ennn 9/11 og Pearl Harbour anvendte statlige organer til kriminelle formål. De ga seg selv immunitet. Hvor lenge kan en stat bestå hvis eliten tror den er hevet over loven?

Faktum er at Demokratene forsøker å gjøre med 6.januar-komiteen hva de gjorde med Russia collusion: Skape et monster som vil sluke Trump og hans velgere.

«The media failed to police Hillary, the dirty cop of politicians, as she pushed an insurrection. The left loves to memorialize Jan. 6 as an attack on our democracy. But if that’s true, then what’s this?» Watter said. «The Russia hoax and the three-year Mueller investigation did more to undermine faith in our democracy than Jan. 6.»

Men det lugger kraftig. Jo mer amerikanerne får vite om Hillary, mediene, FBI, justisdepartementet, CIA, Obama, jo mer innbitte blir de på et oppgjør.

Inntil hovedpersonene er stilt for retten og anbrakt bak lås og slå, vil ikke velgerne slå seg til ro.

Mediene har spilt en nøkkelrolle i å fremme konspirasjonsteoriene. At de heller ikke nå vil rapportere faktiske tiltaler og underlagsmaterialet, sier noe om hvor dypt de sitter i gjørma.

Fox News Howard Kurtz.

Kurtz said, “It’s absolutely stunning that virtually all the major newspapers and the other networks are absolutely determined to ignore this story. They cover every throat-clearing by the January 6 committee and all the coverage of Russian gate that you just gave us a taste of, but this is an actual federal prosecutor delivering actual evidence in a court filing, not some anonymously sourced story. Yet these other places are just magically declaring it to be non-news. Doesn’t — well, it’s overblown, or it’s unproven — doesn’t get a mention. I thought by today they would come back with some semblance of coverage.”

He continued, “I don’t understand how any news organization can just wave this away because it doesn’t fit the narrative that of course, Trump was making up the idea he was improperly surveilled or spied upon.”

 

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.