Hananya Naftali skriver på X at moskéer i Jerusalem bruker høyttalerne sine til å oppfordre muslimer å slutte seg til jihad mot israelske styrker.

Naftali er en ledende israelsk jødisk influenser og menneskerettighetsaktivist i kampen mot antisemittisme, antisionisme og BDS-bevegelsen med tusenvis av følgere.

OpIndia skriver at moskéene i Shuafat området resiterte et vers fra Koranen. Shuafat er et overveiende palestinsk arabisk nabolag i Øst-Jerusalem, i nordøst med rundt 35.000 innbyggere.

Times of Israel skriver også at moskéer i Øst-Jerusalem bruker høyttalerer og oppfordrer folk om å bli med i angrepene mot Israel.

Kjemp (da) mot dem. Allah vil straffe dem ved deres hender og beskjemme dem og hjelpe dere mot dem, og helbrede hjertene på et folk som tror.

˹So˺ fight them and Allah will punish them at your hands, put them to shame, help you overcome them, and soothe the hearts of the believers—

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.