Rebecca Mistereggen er journalist og programleder i DocTV. Sammen med Doc-TV produsent Dan Henry Bøhler, har hun skapt programmene Rett på sak, et seriøst talkshow med humoristisk vri, og Document Specials, en intervju-serie med fokus på de sosiale, økonomiske og politiske konsekvensene av koronapolitikken i Vesten.

Mistereggen har bachelorgrad i idéhistorie fra Universitetet i Oslo, hvor hun også arbeidet en tid som konsulent ved Institutt for filosofi, ide- og kunsthistorie og klassiske språk. Mistereggen startet også på mastergrad, men trakk seg da hun ikke fikk godkjent å skrive om rasismebegrepets utvikling.

Før Mistereggen endret kurs og startet sitt arbeid som journalist, jobbet hun flere år i både offentlig og privat sektor innenfor administrasjon og IT. Mistereggen startet sin journalistiske karriere i Resett, etter å ha fått avslag hos Document grunnet manglende ressurser, men etter en tid i Resett fikk Mistereggen igjen muligheten til å søke seg til Document.

– Å komme til Document, var som å komme hjem. Vi er en sammensveiset gjeng med meget høy takhøyde og et felles mål: sannheten. Det er det ingen arbeidsplass som kan konkurrere med.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.