Noe er åpenbart ved å skje med krigen. Verden ser regningen: Flere hundre tusen døde. Stigende risiko for atomkrig. Økende krigsmotstand i Vesten. I denne situasjonen avslår talsmann for Biden-regimet ethvert snakk om våpenhvile og forhandlinger. Det virker helt tonedøvt.

John Kirby sier det ville være å belønne russerne. De får tid til å oppruste og mobilisere. Motspørsmålet er: Får ikke ukrainerne også det?

Kirby sier krigen kunne vært over i dag hvis russerne varslet at de ville trekke alle soldater ut av ukrainsk territorium. Det er det samme som å stille ultimatum og tro det er realistisk.

Som de unge journalistene i the Hill sier: Ukraina kommer ikke til å klare å gjenerobre hele landet, inklusive Krim. I så fall vil det være med en så høy risiko at de fleste vil si nei. Verden har allerede beveget seg et godt stykke mot atomkrig og befolkningen i Vesten er ikke med.

Krigen har gått over i en ny fase med Kina som går inn på russisk side. Hvordan kan Vesten tro de kan vinne denne krigen? Kina tilbyr en fredsplan. Noen bør allerede nå forberede Ukraina på innrømmelser. Før eller siden må det skje. Vil det ikke være bedre å gjøre det før Russland er tapt for Vesten og integrert med Kina? Resultatet kan bli at Vesten taper noe mer enn Ukraina.

 

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.