Venstresiden utnytter skolemassakren skamløst i sin kamp mot våpen. Det er et symbolsk, urealistisk krav for å tvinge Patriot-Amerika i kne. Hvis det skulle realiseres, vil resultatet bli at bare de kriminelle har våpen.

Demokratene har laget frasen «weapons of war» og later som om det vil utslagsgivende om våpen av typen AR-15 blir fjernet fra markedet. De snakker ikke om at de fleste drap med våpen begås med håndvåpen og at kniv kommer høyt opp på statistikken.

Hvis venstresiden skulle interessere seg for fakta, måtte den innrømme at Norge er inne i samme utvikling: Det skytes på åpen gate og knivangrep skjer flere ganger i uken. Mediene har standardisert måten å omtale disse episodene på for at publikum ikke skal gå for dypt i materien: Det er best for vanlige folk at de ikke vet for mye om hvem, hva, hvor. Hvis slike spørsmål besvares, kan det gi innsamlet informasjon som kan brukes forebyggende. Hvis man vil gjøre noe med kriminaliteten, må man involvere publikum.

Men venstresiden ønsker ikke å gjøre noe med kriminaliteten. De ønsker å bruke den til å knuse motstandere og svinebinde publikum. Hvis de mister retten til å eie våpen, er de forsvarsløse mot kriminelle og innvandrere som opptrer i flokk.

Mediene og såkalte eksperter tjater dagen lang om at den eneste løsningen er å inndra våpen. I USA ser man helt andre løsninger, f.eks. væpnede vakter på skolene. I venstresidens ører er dette perverst. Men hvis man tenker nærmere etter, er det en fornuftig løsning.

Andrew Pollack mistet datteren sin i skytingen på Parkland, Florida, i 2018. Han vil ha skoleinngangene bemannet av en væpnet vakt. En skole er forsvarsløs mot en morder med våpen.

 

De sosiale problemene bare vokser. Det finnes nok av nutcases der ute, og noen av dem sprekker det for.

Narkotikaen flommer over grensen i sør, sammen med kriminelle. Det har vært mange grufulle forbrytelser begått av illegale, på samme måte som det har vært mange stygge forbrytelser begått av innvandrere i Norge.

Biden lyver når han sier at man ved fylte 18 år kan gå inn i en våpenforretning og kjøpe weapons of war. Det er ikke mulig. Man må gjennomgå en bakgrunnssjekk.

Kvaliteten på sjekken avhenger av menneskene som gjør den.

Når det kommer til stykket, avhenger alt av kvaliteten på menneskene som er satt til å gjøre en jobb.

Det vi ser i USA, er at Soros-finansierte statsadvokater er på parti med de kriminelle. Selv alvorlig kriminalitet fører til milde tiltaler, og i California kan man ustraffet stjele varer til en verdi av opp til 900 dollar. Mange butikker har måttet stenge.

De to ungdommene som skjøt en student i Lincoln Park i Chicago for et par uker siden, hadde syv grove overfall bak seg. De var sluppet rett ut hver gang. Dette sender et signal til de kriminelle, og alle de Soros-finansierte statsadvokatene fører samme politikk: De er de kriminelles beste venner.

Amerikanerne lever med denne politikken og dens konsekvenser. Hos oss har det ikke kommet like langt, så her kan mediene utnytte visse massakrer politisk. Andre, som ikke passer inn i deres kram, lar de ligge. Som BLM-sympatisøren som meide ned deltakerne i juleparaden i Waukesha. Mediene ville ikke omtale massakren, da den ble begått av en av deres egne.

Manglende sikring av skoler har også en utenrikspolitisk side, påpeker Pollack.

“We print money and send billions around the world, yet we leave our children unprotected.”

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.