Representanten Matt Gaetz har gitt en kopi av Hunter Bidens laptop til justiskomiteen i Representantenes hus, der den vil bli omfattet av Freedom of Information Act. Washington Post og New York Times har nylig gått god for at laptopen er ekte.

Dermed er laptopen legitimt bevis, og oppmerksomheten er allerede på alle pengene Hunter mottok fra Kina. Millioner av dollar.

Liberale medier lyktes med å holde laptopen utenfor valgkampen i 2020, men nå virker det som tiden er kommet for å underkaste den full granskning. Det kan bli en stor belastning på Biden-familien frem til valget i november.

«Yesterday, during the full committee hearing titled, ‘Oversight of the Federal Bureau of Investigation, Cyber Division,’ I sought and was granted unanimous consent to submit the contents of Hunter Biden’s laptop into the record of the House Committee on the Judiciary,» Gaetz wrote in a letter to Nadler. «Enclosed with this letter is a hard drive copy containing the contents of Hunter Biden’s laptop, which was left in The Mac Shop in Wilmington, Delaware, in April 2019.»

Komiteformann Jerry Nadler protesterte og sa laptopen må underkastes granskning først.

Holding up an external hard drive, Gaetz said, «I seek unanimous consent to enter into the record of this committee the contents of Hunter Biden’s laptop, which I’m in possession of.»

Nadler responded, «I’m not —» and then paused for a short discussion with an aide. He then said, «I will object, pending further investigation.»

 

Gaetz sends Nadler hard drive containing contents of Hunter Biden’s laptop

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.