Senator Jeff Merkley (D) har løsningen på hvordan Putin kan bekjempes. Det er bare for verden å fjerne seg fra oljeavhengigheten og gå over til fornybar energi.

Logikken er at Russland vil selge olje så lenge etterspørselen eksisterer. Derfor bør USA erklære «klimakrise».

Det var i et intervju med MSNBC’s «All In» Merkley kom med sine tanker.

Så lenge det finnes et verdensmarked for olje, vil Russland kunne selge sin olje. Men dessverre, ikke alle mine kollegaer har forstått at måten å slå bena under russisk makt, er å avslutte vår avhengighet av olje og få verden til å skifte til fornybar energi.

For noen tiår siden forsto vi ikke klimaeffekten av å brenne fossilt brennstoff, sa Merkley videre. Og den gangen var fornybar energi veldig kostbart, la han til.

Men nå er det billigere. Så vi bør ha et nasjonalt solcelleprogram. Vi bør erklære klimakrise. Vi bør bytte til havvind, og vi bør gjøre det i partnerskap og lede verden i et forsøk på å få slutt på avhengigheten av olje, disse skadene på klimaet, og at folk som Putin kan berike seg.

Dette må være oppmuntrende å høre for Zelenskyj og hans soldater. For nå er løsningen her, i form av det grønne skiftet. Så hvis de ukrainske soldatene bare holder ut i noen tiår til, er det lys i enden av tunnelen.

Breitbart

Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.