Demonstrasjonene i Ottawa lar seg ikke stanse av politiets brutale fremferd. Svaret på massearrestasjonene er altså en gatefest med musikk og dans. «Don’t thread on me»-flagget var synlig på live streamen.

Hvordan kan Trudeau stå i mot en sånn kraft? Det virker umulig. Men ingenting er avgjort.

Vi er vitne til history in the making. I dag har en nokså broket forsamling demonstrert i Oslo, under samme fane. Det er sikkert noen man kan mangle sympati med i vår utgave av Freedom Convoy.

Men saken er det viktigste. Skal vi la oss underkaste av en stat som ikke ønsker oss vel? Jeg personlig nekter. Staten er ikke lenger min venn. Da allierer man seg med folk som man kanskje er uenige med om andre, mer ubetydelige detaljer.

Psykolog og professor Jordan B. Peterson har plutselig blitt komponist, og angriper Canadas statsminister Justin Trudeau.

Nedenfor kan du følge hendelsene i Ottawa. Det tar av etter ca 22 minutter. Sprett en siste øl og delta i festen for frihet!

Dessverre måtte streamen avsluttes ettersom han går tom for strøm på telefonen. Men det er andre som er på plass og følger begivenhetene.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.