På spørsmål om det er blitt funnet våpen i lastebilene tilknyttet Freedom Convoy, bekreftet Steve Bell, assisterende politisjef i Ottawa, at det ikke er skjedd. 

Freedom Convoy, Canadas største fredelige mønstring for borgerrettigheter noensinne, vakte internasjonal oppmerksomhet. Demonstrantene tok til gatene i Canadas hovedstad og krevde slutt på vaksinemandater og andre covid-relaterte restriksjoner.

Canada utløste under Justin Trudeau en av de mest brutale reaksjoner på den såkalte pandemien, uanfektet av at de ødela livet til tusenvis, om ikke millioner, kanadiere. For å rettferdiggjøre overgrepene mot mennesker som mistet alt takket være Justin Trudeau og Big Pharma, tok kanadiske politikere og journalister i bruk alt fra fornærmelser og løgn til nær sagt hat mot deltagerne i Freedom Convoy.

Det som særlig rammet den bisarre unionen mellom maktapparatet og media’, som Justin Trudeaus bror Kyle Kemper kalte det, var at protesten fikk internasjonal oppmerksomhet på grunn av den diskrimineringen millioner av alminnelige kanadiere daglig utsettes for. 

Det pågår en høring i det kanadiske utvalget for offentlig og nasjonal sikkerhet. Steve Bell, assisterende politisjef i Ottawa, ble i går spurt av det konservative parlamentsmedlemmet Dane Lloyd om det var funnet våpen i Freedom Convoy-lastebilene, slik en journalist fra Toronto Star skal ha blitt informert om av kilder i politiet.

Politisjefen forsøkte å unnvike spørsmålet, men ble nødt til å bekrefte at det hadde de ikke.

Europeisk avledningsmanøver går skeis

Justin Trudeau har nettopp vært på en to dagers sjarmoffensiv i Europa for å «møte allierte og diskutere Russlands invasjon i Ukraina». Flere medlemmer av Europaparlamentet brukte harde ord mot ham.

Et kroatisk medlem av Europaparlamentet (MEP), Mislav Kolakušić, kategoriserte Canadas maktbruk mot Freedom Convoy som metoder til «et diktatur av verste slag».

Andre MEP kritiserte at Trudeau overhodet fikk anledning til å tale i Eurpaparlamentet. Francesca Donato fra Italia sier hun ble nektet å tale til tross for at hun sto på talerlisten.

Det tyske MEP Christine Anderson kalte Trudeau en skam for ethvert demokrati: 

– Mr. Trudeau, du er en skam for ethvert demokrati. Vennligst spar oss for din tilstedeværelse.

Les og del:

Ikke alle ønsket Trudeau velkommen til EU-parlamentet

Canada: Nødverktøy gjøres permanent

New Zealand: Midt i omicron-bølgen ble det plutselig trygt å oppheve covid-restriksjonene

Rebel News: ConvoyReports

 

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.