Julaften ønsket Jill og Joe Biden innringere god jul i et arrangement hvor barn kunne ringe inn og fortelle presidenten hva de ønsket seg fra julenissen.

Men en av innringerne hadde nok ikke blitt sjekket godt nok på forhånd. Etter at barna hans hadde avlagt sine julegaveønsker, ønsket faren, en mann ved navn Jared, presidentparet god jul før han la til «Let’s go Brandon». Som de fleste er kjent med så betyr «Let’s go Brandon» «fuck Joe Biden».

Litt ufint, kanskje, å fornærme presidenten slik på direkten. Men enda verre er det at Joe Biden ikke oppfattet fornærmelsen. Istedet sa han seg enig, ja han til og med gjentok utsagnet: «Let’s go Brandon. I agree».

Daily Mail

 

Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.