Brandon Brown vant et race i Nascar. Det var hans første seier noensinne. Da han ble intervjuet av Kelli Stavast fra NBC, begynte  folkemengden å rope. Resultatet ble en kulturell eksplosjon.

For det de roper, er Fuck Joe Biden! Men reporteren fra NBC oversetter dette glatt til «Let’s go Brandon».

Dette har blitt en stor greie i USA. Det har også spredt seg til Europa.

Les også: Tilskueres utskjelling av Joe Biden sprer seg til Roma

South Carolina Republican Jeff Duncan sported a ‘Let’s go Brandon’ face mask at the Capitol, while Texas senator Ted Cruz was caught posing with a ‘Let’s go Brandon’ sign at the World Series.

Rappere topper listene på iTunes med samme budskap. Vi viste en video på DocTV nylig. Her er en annen. Hudfargen bør skape oppmerksomhet. For den er selvsagt helt uvesentlig, noe som blir klart litt ut i videoen.
Nå reagerer de venstreliberale på det at Let’s go Brandon har blitt det som på engelsk kalles «a slur». For det betyr jo Fuck Joe Biden, selv om det ikke sies i klartekst.

Men de sa jo ustanselig Fuck Trump? Og ble hyllet av kultureliten med stående applaus?

Men de er jo de gode, så da er det greit, liksom.

Amerikanere gir ikke opp så lett. En pilot som jobber for Southwest Airlines sa nylig i sin avskjedstale til passasjerene: LGB!

CNN political analyst Asha Rangappa went so far as to liken the pilot’s sign-off to someone saying ‘Long live ISIS’.

Let’s go Brandon er som å støtte ISIS. Kan man ta slike folk seriøst?

Hva med at flyselskapet måtte innstille en haug av flygninger på grunn av vaksinetvang? For å sitere Pink Floyd: Is there anybody out there?

Bidens vaksinetvang slår sprekker

Å si Fuck Trump er et uttrykk for elitens eleganse, og må møtes med respekt og applaus. Fuck Biden er bare vulgært, ifølge Dana Milbank i Washington Post.

Another comment piece claims that those deploying the phrase are ‘weaponising the vulgar dehumanisation of our entire democratic – small-d – experiment’.

Se selv. Robert de Niro blir ikke akkurat angrepet etter dette utbruddet i 2018.
Se de glisende millionærene i salen. Ha spyposen i nærheten. Men TENK at noen sier Let’s go Brandon, altså en litt snill måte å skjelle ut den nåværende presidenten på, uten å bruke banneord eller vulgariteter?

Jeg er ingen ubetinget tilhenger av Donald Trump. Han hadde mange gode idéer, men klarte ikke gjennomføre alt. Men Biden mangler en eneste god idé. Alt skal dekonstrueres. Han er i ferd med å ødelegge sitt eget land.

Så skal de venstreliberale sutre, fordi folket reagerer, selv om de reagerer med humor, og ikke med vold?

Da er volden neste skritt. Biden er en senil president som leker med fyrstikker i et rom fullt av sprengstoff.

Om han forstår dette selv, er uvisst. Men journalistene burde være i stand til å forstå. Hvis de gadd å møte opp på jobb.

Men de er vel krenket hele gjengen.
Spiked: ‘Let’s go Brandon’ and the hysteria of the elites

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.